RTEÜ, TEKNOFEST’ten ödülle döndü

RTEÜ, TEKNOFEST’ten ödülle döndü

  • 0
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), başkent Ankara'da düzenlenen milli teknoloji ürünlerinin sergilendiği dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'ten ödülle döndü.

RTEÜ'den yapılan açıklamada, festivalde düzenlenen yarışmalar çerçevesinde, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kenan Kanburoğlu, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ersen Beyatlı, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Mahmutoğlu ile öğrenciler Muhammet Sergen Yılmaz, Adnan Kocatürk ve Ömer Ergin’den oluşan 'Rise Teknoloji - Simclever Takımı', TEKNOFEST Girişim Yarışması; Eğitim Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde en iyi girişim ödülü aldığı belirtildi.

Açıklamada, üniversitenin ortaklığında kurulmuş olan Dijitalpark Teknokent Anonim Şirketi tarafından desteklenen ön kuluçka girişimcisi İbrahim Ercankal'ın ise Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde birinci seçildiği kaydedildi.

Öğretim üyeleri, öğrenciler ve girişimcilerin tebrik edildiği açıklamada, başarılarının devamını dilendi.

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Dalları aşağıya doğru uzanan çam ağacı şemsiyeyi andıran görüntüsüyle dikkat çekiyor

Dalları aşağıya doğru uzanan çam ağacı şemsiyeyi andıran görüntüsüyle dikkat çekiyor

  • 0
  • 0
3 gündür kayıp 19 yaşındaki Berat'ın cansız bedeni bulundu

3 gündür kayıp 19 yaşındaki Berat'ın cansız bedeni bulundu

  • 0
  • 0

M.Ö 180 yılında Rize’yi hangi Kral işgal etmiştir?