Sağlıksız koşullarda taşınan 235 kilogram et bulundu

Sağlıksız koşullarda taşınan 235 kilogram et bulundu

  • 0
  • 0

Mersin'de lastiği patlayan aracın sürücüsüne yardım etmek için yanında duran jandarma ekipleri, sağlıksız koşullarda taşınan 235 kilogram et ele geçirdi.

Akdeniz Belediyesinin açıklamasına göre, Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, lastiği patladığı için Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda bekleyen kamyonetin sürücüsüne yardım etmek istedi.

Ekipler, camlarının siyah filmle kaplanmasından şüphelendikleri araçta yaptıkları incelemede, parçalanmış etler olduğunu gördü.
Bunun üzerine bölgeye Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri yönlendirildi.
Etiketinin bulunmadığı ve sağlıksız koşullarda taşındığı belirlenen 235 kilogram et, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı hayvan barınağına götürülmesi için ilgili ekiplere teslim edildi. Araçtaki 2 kişi hakkında tutanak tutuldu.

 

Haber : AA

Yorum Yap

Minibüs, trafik levhası direğine çarptı; sürücü öldü, babası yaralandı

Minibüs, trafik levhası direğine çarptı; sürücü öldü, babası yaralandı

  • 0
  • 0
Çorum’da Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Çorum’da Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

  • 0
  • 0

Fatih Sultan Mehmet döneminde Rize ve çevresinin Türk egemenliği altına girmesini sağlayan komutan kimdir?