Satır: Rizesporlu oyuncularda istek yok, mücadeleci ruh yok

Satır: Rizesporlu oyuncularda istek yok, mücadeleci ruh yok

  • 1
  • 0

90+3 Programı'nda Çaykur Rizespor'un Gaziantep FK maçını değerlendiren spor yorumcusu İsmet Satır, “Rizesporlu oyuncularda istek yok. Birlikte mücadele eden takımdan şu anda eser yok” şeklinde yorumlarda bulundu.

Gazeteci Muhittin Sandıkçı'nın moderatörlüğündeki programda eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu Osman Öksüz ile eski futbolcu ve antrenör İsmet Satır yorumlarıyla eşlik ediyor. 

Çaykur Rizespor’un mücadeleci ve dinamizmin eksik olduğunu vurgulayan İsmet Satır “ Sezon başında bu takımın bir çok maçı kaybedebilir diye söylemiştim. Bu takıma karşı umudum var. Rizespor sezon başında beraber oynayarak mücadele ederek puanlar topladık. Ama İstanbulspor maçında Rizesporlu oyuncularda istek yok. Birlikte mücadele eden takımdan şu anda eser yok. ” ifadelerini kullandı. 

Çaykur Rizespor’un kazanmasına rağmen oyun olarak eksik olduklarını belirten Osman Öksüz, “Maçı kazandık ama, kaybettiğimiz maçlarda dahil bu kadar etkisiz oynamamıştık. Düşme ihtimali yüksek olan İstanbulspor’a karşı daha etkili olmalıydık. Sadece Shelvey’nin güzel golünün dışında seyir zevki olmayan bir maçtı. Rizespor’da sezon başındaki o atletik takım, dikine oynayan takım yok” dedi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Rize-Artvin Havalimanı 2 yaşında

Rize-Artvin Havalimanı 2 yaşında

  • 0
  • 0
ÇAYKUR'a alınacak 1002 mevsimlik işçi için kura çekildi

ÇAYKUR'a alınacak 1002 mevsimlik işçi için kura çekildi

  • 0
  • 0

Rizeli efsane futbolcu Şenol Birol'a 'Şenol Birol Gol' filminde eşlik eden Yeşilçam yıldızı?