Şimdi neredeler? Ousman Jallow

  • 2
  • 0

Çaykur Rizespor’da iz bırakanlar arasında yer alan Ousman Jallow kariyerini sizler için hazırladık.

Gambiyalı futbolcu Ousman Jallow, futbol kariyerine doğduğu şehrin takımı Wallidan Banjul'un altyapısında başladı. Yetenekleriyle dikkat çekerek as takım kadrosuna dahil edildi. 

2005 yılında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e transfer oldu. Bir sezonun ardından, Fas'ın güçlü ekiplerinden Raja'ya kiralık olarak gönderildi, 2007-2008 sezonunda tekrar Al Ain forması giydi.

2008 yılında Danimarka'nın köklü kulüplerinden Brøndby IF'e transfer olan Jallow, üç sezon boyunca Brøndby formasıyla sahaya çıktı. 

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde Çaykur Rizespor’a transfer olan Jallow, Rizespor oynadığı 2 sezonda 48 maça çıktı. Çıktığı müsabakalarda 20 gol 6 asistlik performans gösterdi. 

Jallow, 2012-13 sezonunun ortasında ciddi bir sakatlık geçirerek sezonu kapattı ve sözleşmesi 6 aylığına donduruldu. Sezon sonu Çaykur Rizespor’dan ayrılan Jallow 2 sene kulüpsüz olarak geçirdikten sonra Finlandiya’nın köklü kulüplerinden Helsinki’ye transfer oldu.  Ousman Jallow 2021 yılında futbol kariyerini noktaladı. 

Millî takım kariyerinde Ousman Jallow genç yaşlardan itibaren Gambiya'nın millî takımlarında forma giydi. 2005 Dünya 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası ve 2007 Dünya 20 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'na katılarak ülkesini uluslararası alanda temsil etti.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Feci kazada hayatını kaybeden öğretmen, toprağa verildi

Feci kazada hayatını kaybeden öğretmen, toprağa verildi

  • 0
  • 0
Kılıç: Üreticiyi tatmin edecek bir artış yapılmamıştır

Kılıç: Üreticiyi tatmin edecek bir artış yapılmamıştır

  • 0
  • 0

'Hamsili Ekmek' olarak da bilinen yöresel yemeğin adı nedir?