Temizlik süpürgesi ile önce sever gibi yaptı sonra da acımasızca dövdü

Temizlik süpürgesi ile önce sever gibi yaptı sonra da acımasızca dövdü

  • 0
  • 0

Rize'nin Pazar ilçesinde bir şahıs yerde yatan köpeği fırça ile sever gibi yapıp daha sonrasında acımasızca şiddet uyguladı.

Olay, Pazar ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M.Ç. isimli şahıs yerde yatan bir köpeğin yanına yaklaşarak elinde bulunan temizlik süpürgesiyle ile sevmeye başladı.

Biraz zaman geçtikten sonra şahıs bir anda köpeğe elindeki temizlik süpürgesiyle acımasızca vurmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran köpek şiddetten kaçmaya çalışsa da şahıs uyguladığı şiddeti daha da arttırarak köpeğin kaçmasına izin vermedi. Daha sonrasında sopanın ucu kırılınca köpek kaçmaya başladı. Elindeki sopayla köpeği kovalamaya devam eden şahıs güvenlik kamerası açısından çıktı.

Köpeği acımasızca döven şahıs bölgede bulunan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis köpeğe şiddet gösteren şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına alındı.

Şahıs Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber :

Yorum Yap

Lise okurken kaldığı akrabasının yanına, 30 yıl sonra üniversite eğitimi için döndü

Lise okurken kaldığı akrabasının yanına, 30 yıl sonra üniversite eğitimi için döndü

  • 0
  • 0
Bolu Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Tuna Özcan oldu

Bolu Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Tuna Özcan oldu

  • 0
  • 0

Türkiye ve Rize'de ilk çay ihracatı hangi yıl yapılmıştır?