Trabzon Valiliği'nden deprem açıklaması

Trabzon Valiliği'nden deprem açıklaması

  • 0
  • 0

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre, saat 23:15’te Trabzon’un Ortahisar ilçesinin yaklaşık 28 kilometre açıklarında deprem oldu.

Yerin 14.61 kilometre derinliğinde kaydedilen 3.8 (Ml) büyüklüğündeki sarsıntı, Rize, Gümüşhane ve Giresun'da da hissedildi.

Deprem sonrası Trabzon Valiliği ise bir açıklama yaptı. Açıklamada "Karadeniz açıklarında meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem ilimizde de hissedilmiş olup; İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz (AFAD) başta olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz tarafından saha tarama ve inceleme çalışmaları süratle gerçekleştirilmiştir. Yapılan ilk tespitlere göre ilgili birimlerimize herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır" denildi.

Haber : İHA

Yorum Yap

Karadeniz derbisinde 48. randevu

Karadeniz derbisinde 48. randevu

  • 0
  • 0
Rizeli milli sporcu Alperen Yılmaz, milli takım kampına davet edildi

Rizeli milli sporcu Alperen Yılmaz, milli takım kampına davet edildi

  • 0
  • 0

Pazar ile Çayeli ilçelerini ayırarak Karadeniz'e dökülen derenin adı nedir?