Tunca Deresi: Tarih ve doğa harikaları

Tunca Deresi: Tarih ve doğa harikaları

  • 0
  • 0

Tunca Deresi, Ardeşen'den başlayarak Eskiarmutluk köy çıkışına kadar uzanan bir vadide yer almaktadır. Bu vadide tarihî ve doğal güzelliklerle dolu bir macera sunmaktadır.

Peki, Tunca Deresi nerededir? Tunca Deresine nasıl gidilir? Tunca Deresi etrafında imkanlar nelerdir? Tunca Deresinde hangi aktiviteleri yapabilirsiniz? Tunca Deresinin rakım bilgileri nedir? Tunca Deresinin özellikleri nelerdir? Tunca Deresine dair bütün bu bilgileri deneyimleyerek sizlere aktarıyoruz. 

Güzergah, Çirihinci kavşağında ikiye ayrılır. İlk bölümde Seslikaya, Şangul Tarihi Kemer Köprüleri ve Seslikaya Camisi gibi önemli noktaları ziyaret edebilirsiniz. Ardından Çirihinci kavşağından sağa dönerek Kulaber, Davitoğlu, Sinanköy Palivat, Yukarıdurak köprüleri ve Senavat Şelalesi gibi güzellikleri görmek için yol alabilirsiniz. 

Daha sonra kavşak noktasına geri dönerek, soldaki yolu izleyerek Bayırcık, Tunca 1-2, Zendi ve Kamçitona gibi tarihi kemer köprüleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, dere içinde bulunan bazı köprüleri yakından görmek için kısa yürüyüşler yapabilirsiniz. Bu güzergah, tarih ve doğa tutkunları için harika bir deneyim sunmaktadır.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Rizeli kaymakam yeni görev yerine atandı

Rizeli kaymakam yeni görev yerine atandı

  • 0
  • 0

Rizespor tarihinde, en fazla hangi yabancı ülkeden futbolcular forma giymiştir?