Türkiye'ye giriş yaptı... Artvin, Rize, Trabzon İstanbul'a kadar gelecek

Türkiye'ye giriş yaptı... Artvin, Rize, Trabzon İstanbul'a kadar gelecek

  • 0
  • 0

Sert kış ayları Ardahan'dan Türkiye'ye giriş yaptı. Ardahan’da soğuk hava etkili olmaya başladı. Göle ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 1 derece olarak ölçüldü.

Türkiye artık yaz aylarının ardından kış aylarının etkili olmasını bekliyor. Ancak batı bölgesindeki illerimizde kuraklık hala devam ediyor. Ardahan'dan gelen bir haber ise bir nebze de olsa yüzleri güldürdü. 

SERT KIŞ, ARDAHAN'DAN TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPTI 

 Ardahan’da soğuk hava etkili olmaya başladı. Göle ilçesinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde eksi 1 derece olarak ölçüldü. Eylül ayının ortalarına gelindiği şu günlerde Ardahan’da kış kendisini göstermeye başladı.

ARAÇLARIN CAMLARI BİLE BUZ TUTTU 

Araçların camlarının buz tutuğu kentte, vatandaşlarda soğuktan etkilendi. Sabah erken saatlerde dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, bir taraftan araçlarının camlarının buzunu temizlerken, diğer taraftan da araçlarını çalıştırarak içerisini ısıttı. Kışın erken geldiğini ifade eden vatandaşlar, kış hazırlıklarını başladıklarını kaydetti.

Haber :

Yorum Yap

Alkol nedeniyle bacağını kaybettikten sonra hayatında yeni sayfa açtı

Alkol nedeniyle bacağını kaybettikten sonra hayatında yeni sayfa açtı

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Recep Uçar imza attı

Çaykur Rizespor’da yeni dönem: Recep Uçar imza attı

  • 0
  • 0

Ç.Rizespor, Didi Stadı'nın açılışında hangi takımla özel bir maç yapmıştır?