Vekil değil asıl gibi çalıştı

Vekil değil asıl gibi çalıştı

  • 1
  • 0

Rize’de 3 yıllık görev süresince dönem dönem vali vekilliği yürüten Gülhani Ozana Sarı, yürütmedeki uyumlu çalışmasıyla dikkat çekti.

Rize’de yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve ara ara toplamda 5 ay vali vekillik görevini yürüten Rize Vali V. Gülhani Ozan Sarı, görev sürecinde şehir için önemli işlere imza attı. 

Özellikle deprem döneminde Kemal Çeber’in Antep’e koordinatör vali olarak atanması ardından şehirden deprem bölgesine yapılan çalışmalarda öncülük etti. Vali Kemal Çeber öncülüğünde hayata geçirilen bir çok projenin koordinatörü ve planlayıcısı oldu. Çay Sokağı projesinin de ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ile birlikte baş mimarlarındandı.

Rize iline yeni atanan Vali İhsan Selim Baydaş’a görevi devretmesi ardından önemli bir göreve getirilmesi bekleniyor.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Tokat Belediyesi, Musul'da Devlet Bahçeli adına hatıra ormanı kurdu

Tokat Belediyesi, Musul'da Devlet Bahçeli adına hatıra ormanı kurdu

  • 0
  • 0
Yanan aracın içinde ölü bulunan genç müteahhit son yolculuğuna uğurlandı

Yanan aracın içinde ölü bulunan genç müteahhit son yolculuğuna uğurlandı

  • 0
  • 0

1571'de İskender Cafer Paşa tarafından yaptırılan Rize'deki caminin adı?