Samsun'da tramvay kazası
09.06.2023 - 13:12Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre biri ağır 26 kişinin yaralandığı bildirildi.
- 0
- 0
Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre biri ağır 26 kişinin yaralandığı bildirildi.
Mısır'da tatil yapan Rus turist, uğradığı köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesi sona erince yollar ayrıldı.
Trabzon’un en çok ilgi gören yaylaları arasında yerini alan Kayabaşı Yaylası, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte hareketlenmeye başladı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilenler Kayabaşı Yaylası'nın yolunu tutarken, çevrede özellikle Arap turistlerin yoğunluğu dikkat çekiyor.
Ordu'da iki gün etkisini gösteren sağanak, 4 ilçedeki 94 noktada heyelana neden oldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Merkez Bankası Başkanlığına Dr. Hafize Gaye Erkan atandı.
Rize'nin İkizdere ilçesinde kaybolan 44 yaşındaki şizofreni hastası kadının bulunması için çalışma başlatıldı.
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, son olarak Konyaspor'u çalıştıran teknik direktör İlhan Palut ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
MSB, bedelli askerlik bedel ve ek tutarını 1 Temmuz itibarıyla geçerliliğini yitireceği hatırlatılarak, yükümlülerin mağduriyet yaşamaması için müracaat ve ödeme işlemlerini 23 Haziran'a kadar tamamlamalarının önem arz ettiği bildirildi.
Rize’de Rambo lakabıyla tanınan Ramazan Çepni, Çay Sokağı Projesi kapsamında, topladığı çayı bağışladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Elimizdeki kadroyu koruyabildiğimiz kadar koruyacağız. Icardi, Rashica gibi kiralık oyuncuları tekrar kadromuza katmak istiyoruz." dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, heyelan nedeniyle kapanan kırsal mahalle yollarını yeniden ulaşıma açıyor.
Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası, Rize'nin Fındıklı ilçesinde yapıldı.
Rize'nin İyidere ilçesinde deniz dibi ve kıyıda yapılan temizlik çalışmasında 150 kilogram atık toplandı.
Amasya’nın Merzifon ilçesinde, bir evde mutfak tüpünün değişimi sırasında çıkan yangında, bir kişi yaralandı.
Dün gece saatlerinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bulunan 6 yaralıdan 1'i hayatını kaybetti.
Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 2 Haziran ile biten haftada 139,6 milyar lira artarak 10 trilyon 719,5 milyar liraya yükseldi.
Rize'de emniyet ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına aldığı 6 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
WhatsApp, gizliliği ön planda tuttuğu yeni özelliğini duyurdu. Kullanıcılar, 'Kanallar' özelliği sayesinde durum sekmesini de kapsayacak olan “Güncellemeler” adlı ayrı bir sekmede takip ettikleri kanalların paylaştığı içeriklere erişebilecek.
