Takdir alacaktı, karnesini göremedi
20.06.2025 - 17:04Giresun’da babasıyla birlikte serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak vefat eden 10 yaşındaki Toprak Derme’nin okulunda bugün buruk bir karne sevinci yaşandı.
- 0
- 0
Giresun’da babasıyla birlikte serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak vefat eden 10 yaşındaki Toprak Derme’nin okulunda bugün buruk bir karne sevinci yaşandı.
Tokat'ın Pazar ilçesinde domates ve şeker fasulye alanları ekime hazırlanıyor.
Artvin'in Arhavi ilçesinde kahverengi kokarca zararlısıyla biyolojik mücadele için üretilen samuray arıları doğaya salındı.
Trabzon’un Tonya ilçesindeki 17 Şubat Ortaokulu’nda görevli kadın personeller işlerine kısa bir mola verdikleri sırada okul bahçesinde futbol maçı yaptı.
SAĞLIK Bakanı Kemal Memişoğlu, "Türkiye'de sağlık hizmetleri sadece Türkiye'nin değil, diğer ülkelerden de insanlarımızın hizmet aldığı, aynı zamanda dost, kardeş ülkelere destek verdiğimiz bir sağlık hizmeti sunabilen kapasiteye ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu konuda yeteneğe sahip olmuştur" dedi.
Sinop'un Saraydüzü ilçesinde barajda yüzen ayı, çevredekiler tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Samsun'da narkotik polisin düzenlediği operasyonda meyve suyu ve süt kutularının içine gizlenmiş uyuşturucu bulundu.
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS), Rize'den 8 bin 270 aday katılacak.
Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yalıtım ve iyileştirme çalışmaları sürüyor.
Bartın'da gerçekleşen ve 10 kişinin gözaltına alındığı fuhuş operasyonunda 4 kişi tutuklanırken, pazarlıklarda yapılan şifreli konuşmalarda deşifre edildi.
Trabzon'da lise öğrencilerinin, "Samanyolu'nun İzinde: Trabzon Araklı'nın Karanlık Gökyüzü Parkı Potansiyelinin İncelenmesi Projesi", TÜBİTAK Yarışması'nda "gelecek vadeden" projeler arasına girdi.
Türkiye'de 32 tabiat koruma alanından biri olan, yaklaşık 110 bitki ile 72 mantar türüne ev sahipliği yapan Hacıosman Ormanı Tabiatı Koruma Alanı'nda sadece bilim insanlarının araştırma çalışmalarına izin veriliyor.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığından 1 kişinin hayatını kaybettiği, 49 kişinin tedavi gördüğü Erzurum'da, enfeksiyon hastalıkları uzmanı, kene ısırmalarına karşı uyarıda bulundu.
İzmir'in Çeşme Limanı'ndan hareket eden Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande", bu yıl ilk kez Sinop'a geldi.
2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Rize'de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. İl genelinde binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Samsun’da yerel basının dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla, İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Drone Destekli Habercilik ve İHA-1 Ticari Pilot Eğitim Programı” Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) desteğiyle hayata geçiriliyor.
RECEP Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden (RTEÜ) Doç. Dr. Zeynep Gümrükçü, yoğun sigara ve alkol tüketiminin ağız kanserine davetiye çıkardığını belirterek, "Özellikle sigara kullanımında çok yaygın görülen alt dudak yaraları, 2 hafta veya çok daha uzun süre geçmeyen yaralar bizi korkutuyor.Bu dokulardan biyopsi alıyoruz. Ve maalesef kanser hücreleriyle karşılaşıyoruz" dedi.
Ürdün’den Rize’ye bu yılın ilk charter uçuşu, 143 yolcuyla Rize-Artvin Havalimanı’na iniş yaptı.
Rize Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde kadınlara özel olarak hizmete sunulan plaj, yaz sezonuna kapılarını açtı.
Samsun merkezli 8 ilde sahte içki üretimi ve satışına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü bugün adliyeye sevk edildi.
