Tokat'ta aşırı yağış sele neden oldu
27.04.2025 - 17:10Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.
- 0
- 0
Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan sağanak, sele neden oldu.
Düzce'de D-100 kara yolunda otomobil, yoldan karşıya geçen motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile otomobilde bulunan 2 kişi hafif yaralandı.
Rize ’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Amlakit ve Palovit yaylalarında kış uykusunda uyanan ayılar 30 eve zarar verdi.
Pazar günü yurda giriş yapacak olan yeni soğuk hava dalgasının detayları belli olmaya başladı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 yılına ilişkin nüfus verilerini açıkladı.
Çay, dünya genelinde en çok tüketilen içeceklerden biri olmaya devam ediyor. Peki, Türkiye çay üretiminde dünya sıralamasında kaçıncı sırada yer alıyor? İşte detaylar...
Amasya'nın Suluova ilçesinde sezonun ilk mersin balığı sağımı ve havyar üretimi gerçekleştirildi.
Ümraniye'de bir kadın sokakta başından vurulmuş halde ölü bulundu. Ekipler tarafından olayla ilgili soruşturma başlatırken, katil zanlısının polise teslim olduğu öğrenildi.
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nevin İnce, ülkemizde bazı ithal vakaların hala görülebildiğine dikkat çekerek sıtmanın tedavi edilmediğinde ciddi ve hatta ölümcül sonuçlara yol açabileceğini söyledi.
Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Cimitekke Belde Belediyesince kurulan süt işleme tesisinde, 8 ayda köylülerden toplanan 80 ton sütten 3 ton kaşar peyniri ile 500 kilogram tereyağı üretildi.
Erzurum'da engelli oğlu ile yaşayan, geçirdiği kaza nedeniyle çalışamayan 63 yaşındaki Dursun Yenitazegül, Türk Kızılay gönüllüleri sayesinde yaşadıkları barakayı andıran meskenden, yeni evlerine yerleştirildi.
Kastamonu'da özel gereksinimli iki öğrencinin öğretmenlerinin rehberliğinde tasarladıkları kol saatiyle özel bireylerin gündelik hayatını kolaylıkla planlaması amaçlanıyor.
Artvin'in Arhavi ilçesinde evde çıkan yangın hasara neden oldu.
Bolu’da motosiklet plakasındaki harfleri değiştirerek sahte plaka kullanan sürücü, polis ekiplerine yakalandı. Motosikletli Şahin ekiplerinin dikkati sayesinde yakalanan uyanık sürücüye 46 bin lira ceza kesildi.
Tokat'ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri'nde çok sayıda balığın öldüğü görüldü.
Pazar ilçesinin sevilen isimlerinden 31 yaşındaki Kubilay Sancak, İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde 4 katlı apartmanın terasından düşen alzheimer hastası kadın hayatını kaybetti.
Ordu'da tarım aracının ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden kadın ile kazadan sonra kalp krizi geçirerek vefat eden eşinin cenazeleri defnedildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Trabzon'da şehit Eren Bülbül, sanatçı Volkan Konak ile Trabzonspor'da teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Özkan Sümer'in mezarlarını ziyaret etti.
Karabük'te bitkin halde bulunan leylek, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğaya bırakılacak.
