Artvin'de '8. Boğa Güreşleri Türkiye Şampiyonası' yapıldı
19.08.2024 - 09:22Artvin'de "8. Kafkasör Boğa Güreşleri Türkiye Şampiyonası" düzenlendi.
- 0
- 0
Artvin'de "8. Kafkasör Boğa Güreşleri Türkiye Şampiyonası" düzenlendi.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde uçuruma devrilen minibüsteki 6 kişi yaralandı.
Türkiye'nin çeşitli illerinden modifiye araç tutkunları Samsun'un Havza ilçesinde Havza Sanayi Clup tarafından bu yıl ilki düzenlenen Havza Auto Fest'te buluştu.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde, teknenin batması sonucu kaybolan kaptan Öztürk Kürelioğlu'nu arama çalışmaları sürüyor.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ovacık ilçesinde orman yangını çıkan bölgede inceleme yaptı.
Giresun'da 23 yaşındaki peyzaj mimarı Nilgün Yıldız, babasına lokantasında yardım ediyor.
Karabük'te hafif ticari aracın refüje çarpması sonucu 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde aranan bir kişinin yakalanmasına yönelik operasyonda silah ele geçirildi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde okul yapılması için devlete arazisini bağışlayan Hasan Öztürk'ün adı, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Damlataş İlkokulu tarafından hazırlanan müzede onurlandırılıyor.
Erbaa'da kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi "engelsiz taksi" uygulamasıyla engelli vatandaşlara ulaşım hizmeti sunmaya devam ediyor.
Karabük'ün Ovacık ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları 46 saattir devam ediyor.
Ordulu yazılım mühendisi Yağmur Hüsem, Gülyalı ilçesindeki bahçesinde annesiyle fındık hasat ediyor.
Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları 71 saattir devam ediyor.
Çorum’da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda evin camları kırıldı.
Karadeniz Bölgesi'nin en önemli tarım ürünlerinden fındıkta artan maliyetleri düşürmek isteyen üreticiler, hasat filesine yöneliyor.
Bolu'nun Göynük ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarına aralarında kadınların da olduğu gönüllüler destek veriyor.
Rizeli Nebahat ve Mikail Karbuz çifti, düğün törenlerini evliliklerinin 36. yıl dönümünde çocukları ve torunlarının katılımıyla yaptı.
