Düzce'de yaz Kur'an kursları bilgi yarışması ve futbol turnuvası düzenlendi
10.08.2025 - 17:54Düzce Gölyaka İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yaz Kur'an kursları öğrencilerine yönelik bilgi yarışması ve futbol turnuvası düzenlendi.
- 0
- 0
- 669
Düzce Gölyaka İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yaz Kur'an kursları öğrencilerine yönelik bilgi yarışması ve futbol turnuvası düzenlendi.
Kayabaşı Karaabdal Halk Şenliği’nde binlerce vatandaşla buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, son dönemde şehirde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekti.
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, "Bizim bütün çabamız üyelerimizin aileleriyle birlikte hak ettikleri yaşam düzeyine ulaşmalarıdır." dedi.
Karabük’ün Eflani ilçesinde, tarlaya devrilen otomobilde bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Çorum’da otomobilin yön levhasına çarpıp, askıda kaldığı kazada 4 kişi yaralandı.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun ilk haftasından sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek.
Ford, Rize genelinde en çok tercih edilen araç markaları oldu.
Rize-Artvin Havalimanı, temmuz ayında toplam 124 bin 228 yolcuyu ağırladı.
Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Kırsal Ilıdağ mahallesi’nde yaşayan ve ilginç hayat hikayeleri ile insanların gönlünde taht kuran 101 yaşındaki Hatice Kübra Tok, hayatını kaybetti.
Artvin Valiliği, 9-10 Ağustos 2025 tarihlerinde il genelinde beklenen olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle vatandaşların denize girmesini yasakladı.
Erzurum’un Uzundere ilçesinde meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.
İstanbul Küçükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde yıkım ruhsatı verilen toplam 14 parselden oluşan binaların yıkımına başlandı.
Çamlıhemşin Kaymakamlığı, 11 ve 12 Ağustos tarihlerinde belli saat aralığı içinde yapılacak çalışmalar nedeniyle Palovit Şelalesi'ne giden yolun araçlara kapatılacağını duyurdu.
Tokat'ta otomobilin çarptığı motosiklette hayatını kaybeden sürücü Cengiz Albay (63) ile eşi Muazzez Albay (56), son yolculuklarına uğurlandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Samsun ’da 2025 yılı fındık hasat ve ihraç tarihleri belirlendi. Komisyon kararına göre; Orta Kuşak’ta 9-16 Ağustos, Sahil Kuşak’ta 16-23 Ağustos, Yüksek Kuşak’ta ise 23-30 Ağustos tarihleri arasında hasat yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar kapsamında Rize’ye ise 59 kişilik kadro tahsis edildi.
Rize Valiliği tarafından olumsuz hava koşulları nedeniyle ilan edilen denize girme yasağı Çayeli Limanköy Plajı'nda tepkilere yol açtı.
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bir restoranda yapılan hijyen denetiminde, sağlık açısından çok sayıda olumsuz durum tespit edildi.
Türkiye’de bu yıl en yüksek fındık rekoltesinin beklendiği Samsun’da orta kuşak tarlalarda fındık hasadı başladı.
Rize'nin eski Belediye Başkanı merhum Ekrem Orhon, vefatının 42. yıldönümünde Rize Kalesi'ndeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
