Zonguldak ormanlarda ateş yakılması yasaklandı
30.06.2025 - 19:23Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından orman yangını risklerine dikkat çekti.
- 0
- 0
- 1288
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından orman yangını risklerine dikkat çekti.
Sigara tiryakilerini etkileyecek zam kararı için 2025 yılının 6 aylık enflasyon verileri bekleniyor. Rakamların belli olmasıyla firmaların yaklaşık olarak 5-8 liralık bir fiyat artışını tablolarına yansıtacağı öngörülüyor.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 3 Temmuz'da TÜİK verilerinin açıklanmasıyla memurlara ve emeklilere yönelik enflasyon farkının ortaya çıkacağını söyledi.
Rize'de geçmişte kalem ve olta yapımı için dikilen kamış bitkisi, şimdi mahalle sakinlerinin başına dert oldu.
Rize'de boşaltılan merkez Menderes Bulvarı üzerindeki 2 apartmanın yıkımı devam ediyor.
Bolu'nun Gerede ilçesinde kaybolan zihinsel engelli kadın, 12 saat sonra ormanlık alanda bulundu.
Bolu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören kişilerin el emeğiyle hazırladığı eserler, sanat sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Göle İstihkam Taburu'nda 1988-1991 yılları arası askerlik görevini tamamlayan 21 asker arkadaşı, eşleri ve çocukları ile birlikte Samsun’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde dereye düşüp, ters dönen kamyonetteki 2 kişi yaralandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin eski rektörü ve şimdiki YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın oğlu Enes ile Nimet Damga’nın nikahları İstanbul’da Büyük Çamlıca Camii 1071 Kongre ve Kültür Merkezi salonunda yapıldı.
Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran Pazartesi (bugün) günü başlayacak.
Bayburt'a yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan 2 bin 114 rakımlı Yaylapınar köyü, ilk kez bir piknik şölenine ev sahipliği yaptı.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Diş Hekimliği Fakültesi 2024-2025 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşkuyla gerçekleştirildi.
Çorum’un Alaca ilçesinde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada 3 kişi yaralandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattının ilk etabını devreye alarak, ilde ulaşımda yeni bir çağ başlattı. 16,5 kilometrelik Camili-Gar Meydanı arasındaki 1. etapta ilk sefer gerçekleşti.
Yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte, hava sıcaklıkları ülke genelinde normalin üzerine çıktı. Uzmanlar, aşırı sıcakların terlemeyle birlikte vücutta sıvı kaybına yol açarak kalp krizi riskini artırabileceğini belirtiyor.
Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde, 109 yıl önce kentin işgali sırasında Harmantepe mevkisinde Rus kuvvetlerinin Karadeniz'e ilerleyişini durdurmak için şehit olan 157 asker için anma töreni düzenlendi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, "2028 yılında vereceğimiz karar o kadar kritik ki Türkiye'nin dört bir tarafındaki teşkilatlarımızla alacağımız güçlü netice ile 2053'ün kapıları bize aralanacak." dedi.
SAMSUN’da otomobiliyle yolun karşısına geçmek isteyen Sezin Sezgin’e (10) çarpıp ölümüne neden olan Hülya Ö.’nün (32), kaza yerinde anne Ece Sezgin’e (34) hakaret ettiği suçlamasıyla görülen davanın ilk duruşmasında savcı mütalaa verdi. Savcı, ‘Hakaret’ suçlamasıyla açılan davada hakareti ‘Halka açık ortamda birden fazla kişinin duyacağı şekilde’ söylediği gerekçesiyle sanığın ‘Alenen hakaret’ suçundan cezalandırılmasını istedi.
Çin’in Şanghay kentinden İstanbul’a gitmek üzere havalanan China Eastern Airlines’a ait yolcu uçağı, teknik arıza nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.
