Alkollü sürücünün kullandığı otomobil tellere çarpıp ters döndü: 1 yaralı
14.12.2024 - 20:11Bolu’da D-100 karayolunda alkollü sürücü yönetimindeki otomobil, tellere çarparak ters döndü. Kazada sürücü yaralandı.
- 0
- 0
- 1120
Bolu’da D-100 karayolunda alkollü sürücü yönetimindeki otomobil, tellere çarparak ters döndü. Kazada sürücü yaralandı.
Kars'ın Susuz ilçesinde, kar yağışı ve tipi nedeniyle 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kastamonu'da, Ilgaz Dağı Milli Parkı'nın karlı manzarası havadan görüntülendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sorunların çözülebilmesi için öncelikle doğru tespit edilmesi, doğru bir yol haritasının tanzim edilmesi ve çözüme yönelik eylem planlarının düşünceden eyleme dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bundan sonraki süreçte ciddi bir sıkıntı yaşanmadığı takdirde 2026'nın sonunda Kop Tüneli'ni bitireceklerini söyledi.
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor ile TÜMOSAN Konyaspor 1-1 berabere kaldı.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesindeki (EBYÜ) laboratuvarda yapay zeka destekli otonom testlerle sürücü davranışları analiz ediliyor.
Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri metaverse ve artırılmış gerçeklikle bilime yolculuk gerçekleştirdi.
Trabzon, Artvin, Rize, Giresun ve Gümüşhane'de 872 mahalle ve köy yolunda karla mücadeleye devam ediliyor.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Engin Korkmaz, Rize merkezde oto alım-satım işiyle uğraşan galericilerin ortak bir oto galericiler sitesine sahip olmamasının, şehirde ciddi bir trafik ve yaya sorunu oluşturduğunu belirterek, "Satışa sunulan araçların kaldırımlara park edilmek zorunda kalması, yayaların kaldırımları kullanamamasına ve şehir içi düzenin bozulmasına yol açıyor." dedi.
Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı'nda dün akşam fırtına sırasında sallandığı gerekçesiyle boşaltılan 8 katlı iki bloktan oluşan apartmanda, ilgili kurum ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.
Rize’de dün geceden itibaren etkili olan şiddetli fırtına, Çaykur Didi Stadyumu’nda kapalı otoparka zarar verdi.
Rize'de etkili olan fırtına nedeniyle Rize-Artvin Havalimanı'ndaki bazı uçuş seferleri iptal edildi bazıları da ertelendi.
Artvin'de etkili olan kar yağışı sonrası 6 köyün bağlı olduğu Camili (Macehel) bölgesi yolu ulaşıma kapandı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, yolu kısaltmak için Karayollarına ait bariyer kesilerek kapıya dönüştürüldü.
Trabzon'da okçuluğa yönelen 9 yaşındaki üçüzler Rüzgar, Yağmur ve Poyraz Cihan, bu branşta kendilerini geliştirmek istiyor.
Erzurum'da şehrin ve ülkenin afet ile belalardan korunması için yaklaşık 500 yıldır devam eden "1001 Hatim" geleneği için soğuk havada düzenlenen programla hatimler okunmaya başlandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) işbirliğinde düzenlenen "1. Uluslararası Trabzon Marka Ürünleri Fuarı"nın açılışı gerçekleştirildi.
- İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Barbaros Cami İmam Hatibi Muhammed Hamdi Kasapoğlu tarafından yapılan "Vahyin Mübarek Kıldığı Özgür Belde Kudüs" adlı ebru, resim, minyatür ve hat çalışmalarından oluşan 36 eserin her biri için akademisyenler tarafından makale kaleme alındı.
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında 14 Aralık Cumartesi günü sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, rakibi ile 31. kez kozlarını paylaşacak.
