Düzce'de "Türk Mutfağı Haftası" etkinliğine katılanlar yöresel lezzetlerden tattı
27.05.2025 - 18:37Düzce'de Türk Mutfağı Haftası kapsamında "Düzce'den Lezzetler ve Türk Mutfağı Klasikleri" etkinliği düzenlendi.
- 0
- 0
- 1826
Düzce'de Türk Mutfağı Haftası kapsamında "Düzce'den Lezzetler ve Türk Mutfağı Klasikleri" etkinliği düzenlendi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturması sürüyor.
Bolu'da birlikte çalıştığı ustası Ahmet Kuyucu'yu (61) 79 bıçak darbesi ile öldüren ve yargılamalar sırasında maktulün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Necati Geyik'e verilen müebbet hapis cezası, istinafta bozuldu. Tutuklu sanık Geyik yapılan yeniden yargılamada da müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Artvin'de, Müzeler Haftası dolayısıyla "Toprağın Tanıkları Artvin'de Arkeoloji ve Müzecilik" adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.
Türkiye'de bal üretiminde ilk sırada yer alan Ordu'da bu yıl bin ton bal ihracatı hedefleniyor.
Altının ons fiyatı, ABD-Çin ticaret geriliminin azalmasıyla zayıflayan güvenli liman talebi ve yükselen dolar endeksinin etkisiyle gerileyerek 3 bin 200 dolar seviyesine indi
BOLU Kartalkaya'da 78 kişinin öldüğü, 133 kişinin de yaralandığı Grand Kartal Otel yangınına ilişkin hazırlanan iddianamede detaylara yer verildi.
TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenen “Yapay Zeka Rotalama Algoritmalarına Dayalı Alternatif Turizm Rotaları Üreten Mobil Bir Uygulama Amasya Örneği” başlıklı projenin yerel paydaşlara tanıtımı gerçekleştirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-Artvin Havalimanı'nda zorlu hava şartlarında uçaklara iniş kolaylığı sağlayacak olan ikinci aletli iniş sisteminin (ILS) kurulumunu tamamladıklarını bildirdi.
Ukrayna'dan yola çıkan 20 bin ton buğday yüklü Beyrut bandıralı "Brave Commander" isimli insani yardım gemisi Samsun'a geldi.
Trendyol Süper Lig'de 35. hafta oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu.
ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde apartman yöneticisi Aydın Alkan'ı (60) bıçakla yaralayıp, eşi Hacer Alkan'ı (55) ise boğazını keserek öldüren Mert Serkan Lülleci'ye (26) verilen 'iyi hal' indirimli 28 yıl 4 ay hapis cezası ile azmettirici olmakla suçlanan babası İsmail Lülleci'ye verilen beraat kararı, istinaf mahkemesi tarafından bozuldu.
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, FETÖ Çatı Davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan İlhan İşbilen, Hidayet Karaca, Alaeddin Kaya ve Kazım Avcı hakkındaki mahkumiyet kararını usulden bozdu.
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu, eğitim kurumlarında artan güvenlik risklerine dikkat çekerek “Güvenli Okullar Politikası” kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2024 yılı bilançosunda 73 milyon TL kar açıkladı.
Bolu’nun Yuva köyünde 2 yıl önce 1 kişinin öldüğü, aralarında çocukların da bulunduğu 147 kişinin etkilendiği içme suyundan kaynaklı zehirlenmelere ilişkin 5 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Erzincan'da küçükbaş hayvancılık yapan Hilal Kalkan ve üniversite mezunu kızı Hüsna Hatice, devlet desteğiyle küçükbaş hayvan sayılarını 100'den 900'e çıkarttı.
Rize’nin İyidere ilçesinde yapımına 2022 yılı Temmuz ayında başlanan İyidere Millet Bahçesi projesinin, 2025 yılının Ekim ayında tamamlanması planlanıyor.
TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Önümüzdeki yıl da bu ağaçların tekrar verime geçebilmesi için yapılması gereken şeyler var.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 26 Nisan 2022’de yaptığı konuşma nedeniyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 75 bin lira tazminat ödenmesine karar verildi.
