Bina güçlendirme ve onarım işi yaptırılacaktır
27.05.2023 - 17:26HAKKARİ YÜKSEKOVA İLÇESİ CEMAL SALA İLKOKULU/ORTAOKULU GÜÇLENDİRME ONARIM İŞİ HAKKARİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
- 0
- 0
- 734
HAKKARİ YÜKSEKOVA İLÇESİ CEMAL SALA İLKOKULU/ORTAOKULU GÜÇLENDİRME ONARIM İŞİ HAKKARİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü'nün kick boks sporcuları Doğukan Sandıkçı ve Enes Koyuncu katıldıkları turnuvada şampiyon olmayı başardı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Denizcilik Müzesini ziyaret etti.
TRABZON ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
Rize'de, uyuşturucu imalatı ve satışı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan ikisi tutuklandı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.
Türk Hava Yollarının (THY) desteğiyle ilk kez uçağa binerek ABD'ye seyahat eden, 2 metre 15 santimetre boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren "dünyanın en uzun boylu kadını" olarak tanınan Rumeysa Gelgi, yurt dışı deneyimlerini paylaştı.
14 Mart itibariyle başlayan Milletvekili aday adaylık süreci 22 Mart'a kadar devam edecek.
Yazarımız Fatih Sultan Kar, Rize-Artvin Havalimanı'nda yaşanan sorunları kaleme aldı.
Sanayi bünyesindeki 5 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-şubat ihracatına imza attı.
Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto 1. Lig’de heyecan yeniden başlıyor. Çaykur Rizespor’un 24. haftadaki rakibi Samsunspor.
Kahramanmaraş merkezli depremin 248’inci saatinde kurtarılan Aleyna Ölmez, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinden taburcu oldu.
Depremlerden etkilenen 11 ilin geçen yıl yaptığı ihracat 20 milyar 510 milyon dolara ulaşırken, bu kentlerin iller bazında yapılan ihracattan aldığı pay yüzde 9,05 olarak gerçekleşti.
Son sistem teknolojiyle donatılan ve zemin hareketinin kontrollü olarak binaya aktarımını sağlayan 1248 sismik deprem izolatörlü yapısıyla güven veren Erzurum Şehir Hastanesi, kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor.
Kahramanmaraş'ta depremin 248. saatinde enkazdan çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in, komandoların yer altı görüntüleme cihazıyla yerini tespit etmesinden sonra Nallıhanlı madenciler tarafından kurtarıldığı öğrenildi.
Kahramanmaraş merkezli depremlere bağlı olarak 619 bin 766 büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvanda, 4 bin 254 kovanda, 107 dekar alanda hasar meydana geldi. Bu zamana kadar 148 hasar dosyası için toplam 4 milyon 248 bin 748 TL hasar ödemesi yapıldı.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar Rize'de misafir edilmeye devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden 248 saat sonra enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, mücadele ettiğini ve çok uğraştığını kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.
"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta depremden 248 saat sonra arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in sağlık durumu doktorlarını şaşırttı.
