Net çay fiyatı belli oldu
04.05.2023 - 13:07Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11,30 TL olarak açıklanan yaş çay alım fiyatının üreticiye yansıyacak net fiyat bedeli belli oldu.
- 1
- 0
- 2073
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11,30 TL olarak açıklanan yaş çay alım fiyatının üreticiye yansıyacak net fiyat bedeli belli oldu.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ RİZE ŞUBE MD.
Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, Ardeşen'de vatandaşlarla bir araya gelerek, "Cumhurbaşkanlığında bir oy Erdoğan'a Milletvekiliğinde bir oy Yeniden Refah'a diyoruz'' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 11 lira 30 kuruş olarak açıkladı. Yaş çay taban fiyatının açıklamasından sonra mitinge gelen Rizeli çay üreticileri memnuniyetlerini dile getirdi.
Giresun'un Eynesil ilçesinde otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Çay fiyatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rize mitinginde açıklanması ardından Rize Ziraat Odaları yaptığı açıklamada açıklanan fiyatın 210.000 çay üreticisinin beklentilerinin altında kaldığını söyledi.
Yeniden Refah Partisi Rize 1. sıra Milletvekili adayı Zerdeci yaptığı açıklamada, "Modern sanayi sitesinin bir türlü çözülemeyen viyadük sorunu var. Milletvekili seçildiğimiz zaman bu sorunu acil bir şekilde çözeceğimize söz veriyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize mitinginde kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, Rize'ye 110 spor tesisi, 5 bin 189 konut kazandırdık" dedi.
ÇAYKUR'da kadro bekleyen işçilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rize'nin sadece bir mevsim değil dört mevsim 365 gün boyunca kazanması düzenli haklarının olması için gayret gösterdik. İşçi kardeşlerime sesleniyorum, kendi aralarındaki sorunları çözemeyenler sizlerin sıkıntılarına çözüm bulabilir mi?” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, “Siyasette bugüne kadar Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim. Bugün bir başka. Bu 14 Mayıs'ın müjdesidir“ dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de hemşehrilerine hitap etti. Erdoğan, "14 Mayıs seçimleri dönüm noktası olacak. Sadece Cumhurbaşkanı seçilmeyecek ülkenin geleceğine yön verilecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de yaklaşık 80 bin kişilik bir kalabalığa seslendi. Çok sayıda vatandaş alana giremeyerek yan yollardan mitinge katılım gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaş çay alım fiyatını Rize’de yaptığı mitingde açıkladı.
Fındıklı ile Mestia arasında 'kardeş belediye' protokolü imzalandı.
Giresun'un iç bölgelerdeki ilçeleri ile Sivas'la ulaşımının sağlandığı ana güzergahta yer alan ve toplam uzunluğu çift tüp şeklinde 11 bin 810 metre olan tünelin tamamlanması sevinçle karşılandı.
Tokat'ta yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 12 kişi yaralandı.
Giresun Belediyesi oluşabilecek doğal afetlere karşı şehrin yerleşim yerlerinden geçen dere yataklarında denetimlerini sürdürüyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Şehit Tayfun Özköse Ortaokulu'nda öğrencilerin hak ve sorumluluklarını bilmelerine katkı sağlamak amacıyla "Hukuk Sokağı" oluşturuldu.
Türkiye'nin fındık ihraç sezonunun 8 aylık dönemindeki dış satımının yüzde 37'lik kısmı Trabzon'dan gerçekleştirildi.
Yapımı kısa sürede tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Acil Servisi, vatandaşlara hizmet vermek için gün sayıyor.
