Giresun'da "Gençlik ve Fetih Buluşması" etkinliği düzenlendi
01.06.2025 - 14:18Giresun İl Müftülüğünce İstanbul’un Fethinin 572. yıl dönümü dolayısıyla "Gençlik ve Fetih Buluşması" etkinliği yapıldı.
- 0
- 0
- 1418
Giresun İl Müftülüğünce İstanbul’un Fethinin 572. yıl dönümü dolayısıyla "Gençlik ve Fetih Buluşması" etkinliği yapıldı.
Sinop'ta yasa dışı avlandığı tespit edilen 363 kalkan balığı, vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.
Amasya’da takla atan yolcu minibüsündeki Memiş Koç (55) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Türkiye'nin sahip olduğu 28 bin hektar kestane ormanı varlığının 7 binini bünyesinde bulunduran Sinop'ta kestane ağaçlarına zarar veren gal arısı zararlısıyla mücadele için 2022'den bugüne kadar 17 bin 699 avcı böcek doğaya salındı.
Bartın’ın da aralarında olduğu 8 ilde, kuyumcuları sahte altınlarla toplam 122 bin 700 TL dolandıran M.S. (29) ve eşi S.S. (29), polis tarafından 148 saatlik güvenlik kamerası kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı.
BayraktarTeknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Uluslararası Ultra Sümela Maratonu' nefes kesen anlara sahne oldu.
AkçaabaBelediyesi, çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor.
Meteoroloji'nin güncel tahminlerine göre Rize'de önümüzdeki hafta başı yağışlı bir hava etkili olacak. Ancak haftanın ikinci yarısından itibaren güneşli günler geri dönecek.
Amasya'da akşam saatlerinde sağanak ve dolu etkili oldu.
Çorum Belediyesi tarafından yapılan denetimde son tüketim tarihi geçmiş ürün bulunduran zincir market şubesine 1 gün kapatma cezası verdi.
Çaykur Rizespor, Hatayspor karşılaşmasıyla Süper Lig'de 800. maçına çıktı.
Rize'de, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve tütün kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Çaykur Rizespor’da 1 sezonda 19 gol atan Ali Sowe adını kulüp tarihine yazdırdı.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım iştahlıydı. Son maç olmasına rağmen onları kutluyorum. Kazanmak her zaman güzel" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kırmızı Bülten’ ile uluslararası seviyede aranan 7 suçlunun yakalanarak Türkiye’ye iade edildiğini bildirdi.
Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Çaykur Rizespor sahasında karşılaştığı Atakaş Hatayspor’u 5-2 mağlup etti.
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, proje ödevi kapsamında köy okulu öğrencilerinin birçok hayalini gerçekleştirdi.
Rize Belediyesi ile hayırsever vatandaşların iş birliğiyle inşa edilecek olan Çarşı Mahallesi Camii için anlamlı bir temel atma töreni gerçekleştirildi.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçede ulaşıma yönelik yapılan yatırımları değerlendirdi.
