Trabzon'da horonlu 1 Mayıs kutlaması
01.05.2025 - 19:25Trabzonda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamak için toplanan kalabalık kortej, davul zurna eşliğinde horon oynayarak yürüdü.
- 0
- 0
- 2009
Trabzonda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamak için toplanan kalabalık kortej, davul zurna eşliğinde horon oynayarak yürüdü.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 'Karadeniz Ordu Tarım, Hayvancılık ve Fındık Fuarı' açıldı.
Kütahya'nın Simav ilçesinde saat 14.38'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katılımıyla gerçekleşen Türk Sanat Müziği konseri, 60 kişilik dev koronun sahne almasıyla sanatseverlerden büyük ilgi gördü.
Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yaşayan Adem Şeker (70), 1’inci Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda cephede savaşan, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybeden dedesi Mehmet Şeker'in hatıralarını yaşatıyor.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde serender için saklanan uyuşturucu maddeleri ele geçirildi, olaya ilişkin 1 kişi tutuklandı.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Az kazanandan çok, çok kazanandan azalan bir vergi sistemi var. Adaletsiz bu vergi sistemini kabul etmiyoruz. Vergi sistemimizin yeniden köklü bir şekilde değişmesi gerekiyor." dedi.
Rize’de düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Güreş Türkiye Birinciliğinde, Manisa’nın Salihli ilçesi sporcularından Nurgül Oruç 38 kiloda, Berfin Hayat Özdemir ise 58 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde serender için saklanan uyuşturucu maddeleri ele geçirildi, olaya ilişkin 1 kişi tutuklandı.
İsrail'de Kudüs ile Tel Aviv arasında yangınlar sebebiyle 5 yerleşim yeri tahliye edilirken, hükümet yangınla mücadele için uluslararası yardım çağrısında bulundu.
Gelir İdaresi Başkanlığı, UTTS uygulamasına ilişkin işlemlerin tamamlanması amacıyla süreçlerin akaryakıt istasyonları için 2 Haziran, taşıt sahipleri için 30 Haziran'a uzatıldığını açıkladı.
Artvin'in Ardanuç ilçe merkezinde dün gece meydana gelen heyelan korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Kars'ta tarıma gönül veren genç çiftçi, kırsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla arazisine nohut ve mercimek ekimi gerçekleştirdi.
Samsun'da orman köylüleri, bu yıl ürettikleri bin 965 ton defne yaprağından 16,5 milyon TL'den fazla gelir elde edecek.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 02.48'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
TFF 3. Lig play-off 1. tur karşılaşmasında Rize temsilcisi Pazarspor, deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşılaştı.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Sivrikaya mevkiinde, Ovit Tüneli çıkışında gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası yürekleri yaktı.
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde istinat duvarına çarpan kamyonetin sürücüsü ağır yaralandı.
İBB'nin görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu'nun giriş yaptığı ve kamerası kapatılan otelin müdürünün Savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Kameraların kapatıldığını görsem buna izin vermezdim" dedi.
