Rize'de eğitime 2 gün ara verildi
21.02.2025 - 18:18Rize Valiliği, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu bazı merkezlerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
- 0
- 0
- 4905
Rize Valiliği, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle hafta sonu bazı merkezlerde eğitime ara verildiğini duyurdu.
Erzurum'un Hınıs ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğü tarafından 2023 ve 2024 yılında profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için 'Akademik Yükselme Töreni' gerçekleştirildi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir sürücü, sitenin çöken istinat duvarının altında kalmaktan şans eseri saniyelerle kurtuldu.
İyiderespor, U16 bölge şampiyonu olmayı başardı.
Yaşamını sürdürdüğü İzmir'de 76 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi emekli başkomiser Ali Şencan, memleketi Samsun'un Havza ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Trabzon'da otomobilin yoldan çıkarak inşaat halindeki binanın temeline düştüğü kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi, tartıştığı husumetlisini silahla vurarak yaraladı.
Ordu Valiliği, bugün akşam saatlerinden itibaren görülebilecek "meteorolojik izoterm" nedeniyle hava sıcaklığının sahil kesiminde sıfırın altında 7, yüksek kesimlerde ise sıfırın altında 24 dereceyi bulabileceğini duyurdu.
Samsun'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü eski ağır ceza hakimi yakalandı.
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik ekipleri, sürücülerin güvenliğini sağlamak ve trafiğin aksamaması için çalışmalarına devam ediyor.
Samsun'un simgelerinden olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile 18 silah arkadaşının bal mumu heykelinin bulunduğu Tütün İskelesi, kar yağışıyla beyaza büründü.
Giresun'da tespih ustası Mehmet Arslan, antika tutkusuyla topladığı eski eşyaları atölyesinde sergileyerek müşterilerine nostalji yaşatıyor.
Samsun'un Yakakent ve Vezirköprü ilçelerinde rahatsızlanan 1,5 yaşındaki çocuk ile 55 yaşındaki kişi, UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Karadeniz'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon, Ordu-Giresun ve Rize-Artvin havalimanlarında bazı seferler bugün de iptal edildi.
Samsun'da yaşayan kimyager Yücel Kaynar'ın 9 yıllık AR-GE çalışması sonucunda geliştirdiği boya, yangınlarda 1500 dereceye kadar koruma sağlıyor.
Tokat'ta 30 öğrenciye deneyap kartıyla ilgili eğitim verildi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak Çaykur Rizespor, rakibiyle 22. kez karşı karşıya gelecek.
