Gazze’de can kaybı 63 bin 459’a yükseldi
31.08.2025 - 14:44İsrail’in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı 63 bin 459’a, yaralananların sayısı 160 bin 256’ya yükseldi.
- 0
- 0
- 648
İsrail’in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı 63 bin 459’a, yaralananların sayısı 160 bin 256’ya yükseldi.
Adıyaman’da serinlemek için havuza giden 15 yaşındaki Fayyad C., ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı.
Rize'de köfteci vatandaş, 1950'li yıllarda babasının el arabasında başladığı işini restorana taşıdı, babasına özel tarife ise 'Rize köftesi' ismini verdi.
Artvin'in Şavşat ilçesinde merada otlarken yamaçtan düşen bir inek, AFAD ekiplerinin 12 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Ali Hamza Pehlivan, bugün itibarıyla Türkiye'de 13 bin 271 gönüllü akredite sayısına ulaştıklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu.
Mahmut Tufanoğlu, denize açıldığı avda yarım kiloya yakın bir mezgit yakalayarak karaya getirdi.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 100 yıllık geçmişe sahip Ölüce Mahallesi, köy statüsü kazanmasının ardından "Güzelyurt" adını aldı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde "patpat" olarak bilinen tarım aracının uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı.
Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi 3 Turnuvası, 25-30 Ağustos tarihleri arasında Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortları’nda gerçekleştirildi.
Rafine ve işlenmiş şeker tüketiminin kısıtlanması gerektiğini vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Veysel Ciğerli, "Günlük yapılan aktivelere devam edebilmek için kişilerin aldığı enerjinin bir kısmının karbonhidratlardan gelmesi gerektiği bilinmektedir
Artvin'in Ardanuç ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Kültür ve Sanat Festivali'nde gerçekleştirilen karakucak güreşleri ilgi gördü.
Van'ın Çatak ilçesinde 2 bin 700 rakımlı bölgelerde karakovan balının hasadına başlayan arıcılar, bitki çeşitliliğinin artması ve mevsim şartlarının uygun olmasının etkisiyle bu yıl yüksek verim almanın sevincini yaşıyor.
Karabük'te panelvan ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
Erzurum'un Aşkale ilçesinde köprüden Karasu Çayı'na düşen otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Tokat'ta bir dönem jandarma karakolu olarak da kullanılan tarihi Hisariye Medresesi sakinleri, binanın yıkılmaktan kurtarılmasını istiyor.
Samsun’un Havza ilçesinde ev kadınları, kışın tüketecekleri yiyecekleri imece usulüyle hazırlayarak erişte ve çorbalık kesti.
ABD'den tatil için geldikleri Karadeniz'in yeşil doğasına hayran kalınca Trabzon'a yerleşen Kızılderili kökenli iş insanı Jeremiah Beltran (44) ve ailesinin, zamanla gönül verdiği Trabzonspor sevgisi sınır tanımıyor.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü, Rize’de düzenlenen resmi törenlerle kutlandı.
Bolu'da, Anadolu Otoyolu'nda lastiği patlayan TIR, aynı yönde sol şeritte ilerleyen otomobille çarpıştı. Yaklaşık 20 metre TIR'ın altında sürüklenen otomobildeki 1 kişi yaralandı.
