Ehliyetsiz sürücü sahte plakayla yakalandı
13.06.2025 - 21:26Bartın'da yeni aldığı motosiklet ile dolaşan ehliyetsiz sürücü, sahte plaka ile yakalandı. Sürücüye 85 bin TL para cezası kesildi.
- 0
- 0
- 1095
Bartın'da yeni aldığı motosiklet ile dolaşan ehliyetsiz sürücü, sahte plaka ile yakalandı. Sürücüye 85 bin TL para cezası kesildi.
TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, hükümetin, kamu işçilerinin ücretlerine birinci yılın ilk 6 ayı için yüzde 16, ikinci 6 ayı için yüzde 8 zam teklifi yaptığını, ancak bunu kabul etmeyeceklerini belirtti.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), paketli çay fiyatlarına yüzde 15 oranında zam yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 15 Haziran Pazar günü düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava Rize'den 2 bin 896 öğrenci başvuru yaptı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Zirai Don Olayını Araştırma Komisyonu üyeleri, Düzce'de fındık, Sakarya'da ayva ve üzüm bahçelerinde zirai dondan etkilenen alanlarda inceleme yaptı.
Trabzon'da "15. Uluslararası Sanat Günleri" çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, D-100 yolu Yapraklı Kavşağı altgeçidinde 3 aracın karıştığı kazada 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.
Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, birinci sürgünde bugün itibarıyla 188 bin 500 ton yaş çay alımı gerçekleştirdiklerini söyledi.
SAMSUN'un Canik ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Emine Akpınar’ı (36) tabancayla 6 yerinden vurarak öldüren Emrah Akpınar (38) ile yeğeni Ali Özkan’ın (26) ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Şüphelilere yardım ettiği değerlendirilen oto yıkamacı arkadaşı E.Y. (30) ile akrabası N.A. (44) hakkında ise ‘Suçluyu kayırma’ suçundan dava açıldı.
Samsun’da yürütülen ‘Sıfır atık geri dönüşüm projesi’ kapsamında 5 ayda 50 ton atık dönüştürülerek yaklaşık 3 milyon liralık ekonomik katkı sağlandı. Projenin uygulandığı İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde farkındalık oluşturmak amacıyla takas pazarı kuruldu.
Kocaeli, Zonguldak ve Bartın'da sezon hazırlıklarını tamamlayan mavi bayraklı plajlar, misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.
Bolu'nun Merkez ve Gerede ilçelerinde kaçak ağaç kesimi yaptıkları belirlenen sanıkların yargılandığı davada karar çıktı. 792 göknar ağacının kesilmesiyle ilgili davada, 4 sanığa 5 ila 10 yıl arasında değişen hapis ve toplamda 2,5 milyon TL adli para cezası verildi. 6 sanık ise delil yetersizliğinden beraat etti.
Ortadoğu’da yükselen gerilim piyasaları sarsarken, altın güvenli liman olarak öne çıktı. İsrail’in İran’a yönelik saldırısı yatırımcıları harekete geçirdi. Altın fiyatları haftanın son gününde rekor seviyede bir yükseliş yaşadı. Peki, gram, çeyrek, Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2025 Cuma altın fiyatları...
Çaykur Rizespor, 2024-2025 sezonu öncesi kadrosunda önemli bir hareketlilik yaşıyor.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 4-10 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara ağır darbe vurdu.
Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Lutz ve Helga Grabowski çifti, Türkiye'deki bir aylık bisiklet yolculuğunda 1400 kilometre yol katetti.
Bolu'nun Gerede ilçesi Anadolu Otoyolu geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsü, önündeki tüp yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada minibüste bulunan 16 kişi yaralandı.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu'nda sanatçılar, iş insanları ve sporculara ait 250 ayakkabının sergilendiği 'Yaşayan Ayakkabı Müzesi'nde; Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler'in kramponu da sergilenmeye başlandı.
Giresun'da kahverengi kokarca ile mücadelede frekans yayan lambalar sayesinde yüzde 97 oranında başarı elde edildi.
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" tamamlandı.
