Karabük Belediyesi yeni kreşin temelini attı
24.03.2025 - 19:50Karabük Belediyesi tarafından 100 öğrenci kapasiteli Melike Yeşilyurt Kreşinin temeli atıldı
- 0
- 0
- 945
Karabük Belediyesi tarafından 100 öğrenci kapasiteli Melike Yeşilyurt Kreşinin temeli atıldı
Bayburt'ta yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen bir aylık çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 56 şüpheli yakalandı, 27'si tutuklandı.
Rize’de her hafta pazar günleri Çamlıbel Mahallesi’nde, okulların önünde kurulan semt pazarı, Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta farklı bir günde kurulacak.
Artvin Valisi Turan Ergün, şehit Jandarma Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir'in ailesini makamında kabul etti.
75 yıl boyunca Türkiye’nin dört bir yanına tebliğ ve davette bulunan, binlerce öğrenci yetiştirerek arkasında kapanmayan bir hayır kapısı bırakan Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’nin kuran kursları, bugün de aynı misyonla ilim insanları yetiştirmeye devam ediyor.
Rize Süper Amatör'de 42 gol kaydedilen 21. hafta sona erdi. Ligin zirvesindeki düğüm son haftada çözülecek.
Düzce'deki Samandere Şelalesi, havaların ısınması ve karların erimesiyle birlikte çağlamaya başladı.
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nca düzenlenen ve Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın da katıldığı iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Asıl gayemiz tam bağımsız Türkiye’dir” dedi.
Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Adalet Yürüyüşü' ile tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı adayını belirlemek amacıyla yapılan ön seçimdeki oy sayısını açıkladı. Özel "Üyelerimizden ve dayanışma sandığından sayın Ekrem İmamoğlu'nun aldığı oy, 14 milyon 850 binin üzerindedir." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlenen ön seçimde Rize'de 33 bini aşkın oy kullanıldı.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri dolu dolu devam ediyor.
İBB'ye yönelik terör soruşturması kapsamında tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın yerine Şişli Kaymakamı, Başkan Vekili olarak görevlendirildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesinde kısa süre önce başlattığı yağmur suyu hattı çalışmasını tamamladı.
Sağlık Bakanlığı, 2010'da hizmete sunulan Merkezi Hekim Randevu Sisteminden (MHRS) bugüne kadar 2 milyar 169 milyon 281 bin 283 randevu verildiğini bildirdi.
Trabzon'da CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirleyeceği ön seçim saat 08.00'da başladı. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tek aday olduğu seçimde parti üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da oy kullanıyor.
SGK'nin sosyal medya hesabından, emeklilere verilecek Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme günlerine dair detaylar paylaşıldı.
Ordu'da Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayını belirlediği ön seçim saat 08.00'da başladı.
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Spor Tırmanış (Bouldering) Gençler Türkiye Şampiyonası tamamlandı.
