Doğu Karadeniz'de kış: Bin 362 mahalle ve köy yolu ulaşıma kapandı
20.02.2025 - 11:02Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki 5 ilde kar yağışı nedeniyle toplam bin 362 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.
- 0
- 0
- 3643
Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki 5 ilde kar yağışı nedeniyle toplam bin 362 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.
Rize-Artvin Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş seferlerinin birçoğu iptal edildi.
Tokat-Sivas kara yolunda kar yağışı etkili oluyor.
Küresel piyasalarda, ABD Başkanı Donald Trump'ın tarife tehditleri ve ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönemde izleyeceği yol haritasına yönelik belirsizliklerle karışık bir seyir öne çıkıyor.
Bitlis'in Güroymak ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki çocuğun 9 ay önce yuttuğu toplu iğne, başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Bolu'daki dinlenme tesisinde taraftarlar arasında çıkan ve 7 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Rize'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Valilik'ten son dakika açıklaması geldi.
Samsun'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda cips ve çikolatalı bisküvi kutusuna saklanmış uyuşturucu hap ele geçirildi.
Karaman’da nefes borusuna leblebi kaçması sonucu hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Mehmet Akif Kaya, dualarla son yolculuğa uğurlandı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maaş veya parasını çekmek isteyen 400'ü aşkın yaşlı ve engelliyi 500 bin liradan fazla zarara uğrattığı ortaya çıkan banka çalışanı A.E., çıkarıldığı mahkemece yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, kar yağışı nedeniyle oluşabilecek zirai don riskine karşı fındık üreticilerine uyarılarda bulundu.
Ordu Valiliği, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçenin tamamında, 6 ilçede ise kısmi olarak eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.
Zonguldak'ta cesedi yakılmış halde bulunan Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanması devam edildi. Nourtani'nin ailesinin avukatının reddi hakim talebi reddedildi. Duruşma 11 Nisan tarihine ertelendi.
Karabük'ün Eflani ilçesinde yaşayan emekli çiftçi, doğal süt ürünleriyle beslenmek için 3 yıl önce bıraktığı hayvancılığa yeniden başladı.
Giresun, Bayburt, Ordu ve Gümüşhane'de kar yağışı nedeniyle 391 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, klinik araştırmalara göre günde en az 3 ile 5 bardak çay içmenin kalp ve damar sağlığına önemli katkıları olduğunu belirtti.
Trabzon'da 54 yaşındaki öğretmen Orhan Turan, hobi olarak başladığı kuş fotoğrafçılığında yaklaşık 5 yıldır 250 türü fotoğrafladı.
Sosyal ağlar, internet siteleri, televizyon kanalları gibi mecralarda tüketiciyi aldatıcı sağlık beyanıyla ürün tanıtımı ve satış yapanlara yönelik idari para cezaları artırıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, market fiyatlarını şeffaf ve erişilebilir hale getirerek halkın istifadesine sundukları "marketfiyati.org.tr" internet sitesini bir haftada 1 milyon 760 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
