Vali Çeber, 'Kariyer Günleri' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi
30.05.2023 - 19:00Rize Valisi Kemal Çeber, Boğaz Ortaokulu'nda 'Kariyer Günleri' kapsamında düzenlenen söyleşi programına katıldı.
- 1
- 0
- 913
Rize Valisi Kemal Çeber, Boğaz Ortaokulu'nda 'Kariyer Günleri' kapsamında düzenlenen söyleşi programına katıldı.
Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un bayrağı, İstanbul Boğazı üzerindeki köprüde dalgalanmaya başladı.
Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇAYMER) bünyesinde bulunan ÇAYMER Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite olarak Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çay analizlerinde en yetkin kuruluş oldu.
600 milletvekilinin 335'i ilk kez seçildi, 27. Dönemden 219 milletvekili yeniden Meclise girdi.
Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Çataldere köyünde nesli tükenme tehlikesi altında olan Kafkas semenderi ve su semenderi yan yana görüntülendi.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-BAYBURT DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize'de 14 Mayıs'ta yapılan ilk tur ve 28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy farkı oldu mu?
Aydın Kuşadası ilçesinde bulunan ve yok olma riski taşıdığı için koruma altına alınan, endemik bitki türü 'tülüşah' çiçek açtı. Tülüşahı koparmanın veya doğal ortamından sökerek, başka yere taşımanın cezası ise 244 bin 315 TL olarak belirlendi.
Bayburt'ta kaybolan 70 yaşındaki yaşlı kadının cesedi bulundu.
Prof. Dr. Levent Kurnaz, önümüzdeki 5 yıl içinde bir senenin, şimdiye kadarki en sıcak yıl olan 2016'dan da sıcak olmasına neredeyse kesin gözüyle bakıldığını bildirdi.
30. dönem POMEM giriş sınavı ön başvuru sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 01 - 19 Mayıs 2023 tarihleri arasında 10.600 öğrenci alımına ilişkin yapılan başvuruların ardından, gözler POMEM sonuç sorgulama ekranına çevrildi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde deprem bölgesine yardım kapsamında başlatılan 'Çay Sokağı Projesi'ne destek verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tempolu yaşanan seçim sürecinin stresini Rize’de atması bekleniyor.
Halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, 2014'te aldığı yüzde 51,79 oy oranını 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında yüzde 52,16'ya yükseltti.
Samsun'un Bafra ilçesinde bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek. Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan 52,14 oranında oy alırken 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47,86'da kaldı.
Osmanlı Devleti'nin 380 yıl idare merkezi ve resmi ikametgah olarak kullandığı Topkapı Sarayı ve burada sergilenen "Mukaddes Emanetler" FPV dron ile görüntülendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olmayan sonuçlara göre yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi, ana-baba ocağı Güneysu ilçesinde sevinç, coşku ve gururla karşılandı.
Hazreti Muhammed'in "Konstantiniyye muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutandır. Onu fetheden ordu ne güzel ordudur." hadisiyle müjdelediği fethin 570. yıl dönümü kutlanıyor.
