İyidere Millet Bahçesi bu yıl içinde hizmete başlayacak
12.04.2023 - 10:01Rize'nin İyidere ilçesinde, içerisinde birçok farklı alanı bulunduran İyidere Millet Bahçesi projesinin bu yıl içerisinde hizmete başlaması planlanıyor.
- 0
- 0
- 2514
Rize'nin İyidere ilçesinde, içerisinde birçok farklı alanı bulunduran İyidere Millet Bahçesi projesinin bu yıl içerisinde hizmete başlaması planlanıyor.
Ordu'nun vazgeçilmez lezzetlerinden fındıklı burma tatlısı, coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Samsun'un Canik ilçesinde evlerinde iklimlendirme sistemi kurarak skunk bitkisi yetiştiren 3 şüpheli yakalandı.
Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Deprem bölgesinde yardım faaliyetlerinde bulunduktan sonra Rize’ye dönen işadamı, rahat edemeyince Rize’de ki bir fırınını Hatay’ın Kırıkhan ilçesine taşıdı, çadırda kurduğu fırında çıkarttığı sıcak ekmekleri depremzedelerle paylaşıyor.
Spor Toto 1. Lig'de oynadığı son 2 maçtan beraberlik ayrılan Çaykur Rizespor, toplamda 12 kez sahadan 1 puanla ayrılarak bu alanda ligin zirvesinde yer aldı.
Tokat'ta bir bağ evinden yapılan hırsızlıkla ilgili aranan şüpheli Tokat İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.
Of Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile başlattığı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında ilk kazma vuruldu.
1 Eylül'de başlayan denizlerde av sezonu 15 Nisan'da sona eriyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı. Kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 556’ya ulaştı.
Giresun Valiliğinde bulunan konferans salonundaki ses ve görüntü sisteminde yapılan bakım ve onarım sonrası mikser ve amfi cihazları yeni alınmış gibi göstererek faturalandıran İl Özel İdaresi'nde görevli üst düzey 4 kişi hakkında 'Kamuyu zarara uğratmak' suçundan soruşturma açıldı.
Erzurum’un Tortum ilçesinde kurdun saldırısına uğrayan 5 kişi yaralandı.
Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğince (Karadenizbirlik), yağlı tohum ekilişlerine yönelik olarak üretici ortaklara ekim öncesi 33 milyon lira nakdi, 47 milyon lira tutarında ayni olmak üzere toplam 80 milyon lira tutarında kredi desteği sağlandığını bildirildi.
Giresun Belediyesince, son 4 yılda kentte 2 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığı bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde yapılacak Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalara başlandı.
Hava tahmincisi Kadir Emre Temur, "17 Nisan'dan sonra çok şiddetli soğuk hava atağı gelme ihtimali yüzde 30" dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne (RTEÜ) 33 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Rize'de 10 Nisan Pazartesi günü neler olacak? Rize'de bugün hava durumu nasıl? Seçime kaç gün kaldı? Rize'de iftar saat kaçta?
