Rize-Artvin Havalimanı, yılın ilk yarısında 491 bin yolcuya hizmet verdi
13.07.2025 - 10:40Rize-Artvin Havalimanı'nı ocak-haziran döneminde 491 bin 103 yolcu kullandı.
- 1
- 0
- 2763
Rize-Artvin Havalimanı'nı ocak-haziran döneminde 491 bin 103 yolcu kullandı.
Rize'nin Fındıklı ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine, "Gün Batımı Eşliğinde Akşam Sporu" etkinliğinin yeri ve kapsamı değiştirildi.
Batman'da bir evin ek bölümünde bulunan ekmek tandırında 3 kilo 750 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Erzincan'ın Kemah ilçesine bağlı Eriç köyü yakınlarında mağara balı toplamak için dağa çıkan 74 yaşındaki Fehmi Elibol, saatler süren arama sonucunda bilinci kapalı halde bulundu. Yaralı halde sedyeyle dağdan indirilen Elibol, Erzurum’a sevk edildi. Elibol hastanede hayatını kaybetti.
Grand Kartal Otel yangınının ilk anında kurtulan ve sonrasında mahsur kalanları kurtarmak için tekrar içeriye girince yaşamını yitiren gencin acılı annesi, "Oğlum olmadan kurtarıp gönderdiğiniz arabaya hepinizi koyup yakmak geliyor içimden" dedi.
Türkiye'den işlenmiş ürün olarak da dış satımı yapılan hamsi, yılın ilk 6 ayında 19 ülkenin sofralarında yer aldı.
Bu hafta yatırım araçlarından borsa, altın, dolar ve avro kazandırdı.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangınına ilişkin, aralarında otelin sahibi ve belediye yetkililerinin de bulunduğu 19'u tutuklu 32 sanığın yargılandığı davanın duruşması, altıncı gününde devam ediyor.
Kastamonu’da köy köy dolaşan seyyar dondurmacı Mahmut Akkaya, dondurmanın yanı sıra gittiği her yere mutluluk da taşıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda 719 öğrencinin tam puan alarak birinci olmasına ilişkin kamuoyunu yanıltıcı iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, LGS dahil bütün sınavların her aşamasının büyük bir titizlik ve özenle yürütüldüğünü bildirdi.
Binlerce yıllık tarihi geçmişi, kültürel zenginliği ve büyüleyici doğal güzellikleriyle Karadeniz'in gözde şehirlerinden biri olan Ordu, masmavi koylarından yemyeşil yaylalarına, mistik efsanelerle örülü tarihinden zengin mutfağına kadar her köşesinde ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.
Ordu’da serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Afgan uyruklu H.T. (7) isimli erkek çocuk, hastanede hayatını kaybetti.
Türkiye genelinde 1 milyon 10 bin 916 öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sistemi'nde(LGS) Samsun 15 birinci çıkardı.
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi, Tekkeköy ilçesinde deniz doldurularak kurulması planlanan liman sahasındaki amonyak ve fosfat siloları, asit ve amonyak tanklarıyla ilgili komisyon görüşünü oy birliğiyle kabul etti.
Kocaeli merkezli 19 ilde düzenlenen sahte internet siteleri ve sosyal medya üzerinden araç kiralama dolandırıcılığı operasyonunda 38 şüpheli gözaltına alındı.
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun ilk iki hafta fikstürü açıklandı ve Çaykur Rizespor'un yeni sezon serüveni netleşti.
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, tutuklanan Muhittin Böcek’in yerine başkan vekilini seçmek üzere olağanüstü toplandı. CHP’nin adayı Büşra Dirgen Özdemir, gizli oylamada 75 oyla başkan vekili oldu. AK Parti Grubu, gizli oylama yapılması gerektiği gerekçesiyle itiraz etti; oy verme işlemi kabinlerde gerçekleştirildi.
Lösemi savaşçısı küçük Emir Ali için Rize Kordon’da anlamlı etkinlik düzenleniyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek vefa ve minnet duygusunu bir kez daha ortaya koydu.
