Rize'de jandarma ekipleri suç ve suçluların önüne geçiyor
05.08.2023 - 13:58Rize'de jandarma ekipleri tarafından temmuz ayı içinde yürütülen çalışmalarda suç ve suçluların önüne geçildi.
- 0
- 0
- 2916
Rize'de jandarma ekipleri tarafından temmuz ayı içinde yürütülen çalışmalarda suç ve suçluların önüne geçildi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Özgür Kahraman, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle çay üreticilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, dünyada bir kriz yaşandığını, Türkiye'nin de bundan etkilendiğini ve ağır yaşadığını belirterek, "Ama bu krizleri ortadan kaldırma konusunda da beraber çalışacağız, mücadele edeceğiz. İşçisiyle, işvereniyle, belediyesiyle, kamu görevlisiyle, bütünüyle millet olarak bu birlikteliği sağlayacağız." dedi.
Süper Lig'e geri dönüşü sonrası transferde sessiz kalan Çaykur Rizespor, Djurgarden'den Joel Asoro için girişimlerini hızlandırdı.
Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından insan ticaretiyle mücadele kapsamında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
Doğu Karadeniz Bölgesinde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakaları bugünlerde düşüşe geçerken, özellikle yöredeki ot biçme işi bittikten sonra vakaların sona ereceği tahmin ediliyor.
Trabzon şehir merkezi ile birlikte Akçaabat ve Yomra ilçelerinin su ihtiyacının karşılandığı Atasu Barajında 3 yıldır doluluk oranı yüzde 100 seviyelerinde. Bu yılın Temmuz ayı itibariyle doluluk oranı yüzde 99 olarak belirlendi.
Koronavirüs pandemisiyle ilgili kesilen idari para cezaları iptal edilmişti. Cezaları ödeyenler için de devlet tarafından geri ödeme biçimi belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 31 Aralık 2024'e kadar başvuranların ödedikleri cezalar iade edilecek.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden bu yıl mezun olan Nehir Karakuş’un ailesinin Adıyaman’daki evi, 6 Şubat depreminde yıkılmış, 15 kişinin yaşadığı apartmanda kurtulan olmamıştı.
Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden gazeteci Süleyman Özışık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kardeşi Hadi Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vefat haberini duyurdu. Süleyman Özışık, meslek hayatı boyunca çeşitli gazetelerde çalışmıştır.
Samsun'un Bafra ilçesinde, otomobilin arkadan çarptığı kamyonette bulunan kadın yaralandı.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
İstanbul’da bir kişi, botla açıldığı denizde yanındaki kadına şiddet uyguladı. Sahildekilerin müdahale edemediği olay Sahil Güvenlik Ekipleri’nin geç gelmesi de dikkat çekti.
Hatay’da STK temsilcileriyle bir araya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "TOKİ’nin koordinasyonunda vatandaşlarımızın yerlerini yapmasıyla alakalı yeni bir model de geliştirildi. Bu model çerçevesinde büyüklüğüne göre konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
Sıcak havanın baş ağrına neden olduğunu hatta migreni tetiklediğini söyleyen Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Vugar Jafar, "Sıcak günlerde dışarıda geçirilen zaman kısıtlanmalı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti "Şehir Buluşmaları" çerçevesinde Artvin'e geldi. Esnafı ziyaret eden Bayraktar, parti binasında basın mensuplarıyla buluştu.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ÇANAKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR BANAZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Bu yıla ait gelir vergisinin ve motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) 2. taksitleri ile borç yapılandırmasına ilişkin 7440 sayılı Kanunun peşin, 1. ve 2. taksitlerinin ödeme süresi bugün doluyor.
