Giresun'da devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti
29.10.2023 - 19:48Giresun'un Dereli ilçesinde yol kenarına devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi.
- 0
- 0
- 4212
Giresun'un Dereli ilçesinde yol kenarına devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi.
Trabzon'da Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde hizmet veren TCSG-95 Sahil Güvenlik Botu, vatandaşların ziyaretine açıldı.
Trabzon'da restorasyonu tamamlanan Atatürk Köşkü, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde törenle ziyarete açıldı.
Rize’nin Pazar ilçesinde balıkçı esnafı hamsi satışların kampanya yaparak18 kiloluk kasayı 250 TL’den satışa çıkardı.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde 2023 Karadeniz Off-Road Kupası 4. ayak yarışları gerçekleştirildi.
Rize'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında kutlama töreni düzenlendi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlamalar bu kez Karadeniz'de yapıldı.
MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Köklü tarihimizden ve kadim değerlerimizden aldığımız ilhamla, Cumhuriyet'imizi daha da güçlendirerek yeni asrına hazırlamanın gayreti içindeyiz." ifadesini kullandı.
Rize İl Sağlık Müdürlüğünce Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında görevi başında bulunan personele co-card hazırlandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü günlük ortalama 200 bin aracın kullandığını belirterek, "Köprü, açılışından günümüze kadar 2 milyar 581 milyon araç geçişine hizmet verdi." ifadesini kullandı.
Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü törenle kutlandı.
Samsun'un Havza ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında 100 gencin taşıdığı 100 fener ile fener alayı ve kortej yürüyüşü düzenlendi.
Samsun'un Ladik ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kamyona çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanlığının hava ambulans hizmeti kapsamında Trabzon'da konuşlu helikopter ile bu yılın ocak-eylül döneminde 198 hasta sağlık merkezlerine taşındı.
Gümüşhane’de üç öğretmen, Cumhuriyetin 100. yılını kentin en yüksek noktası olan Abdalmusa Zirvesi'ne tırmanış gerçekleştirerek kutladı. 3 bin 331 metrede şanlı Türk bayrağını dalgalandıran öğretmenler, nice yüz yıllar diledi.
İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar ile artan petrol fiyatlarındaki geri çekilme nedeniyle akaryakıta indirim göründü. 31 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 57 kuruş ucuzlayacak.,
