Kayserispor - Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu
18.10.2023 - 16:23Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hakem kadrosu belli oldu.
- 1
- 0
- 3961
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Türkiye, İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edecek. Ulusal yasın bugün yayımlanacak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile başlayacağını açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Bu konuyu hangi seviyede algıladığımızın görülmesi açısından önemlidir.” dedi.
İzmir'de saat 15.55'te, 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
BDDK sitesinde yer alan bankacılık sektörüne ilişkin çeşitli veriler, mevduat hesaplarında tutulan toplam para miktarını ortaya çıkarıyor. BDDK verilerine göre, Türkiye'nin en zengin ve yoksul şehirleri belli oldu.
Rize’de öğle namazının ardından İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılındı, Filistin halkı için dua edildi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, takımın daha dominant ve topa daha fazla hakim bir oyun sergilemeyi hedeflediklerini açıkladı.
Rize'de dereye düşen yaralı karga, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Giresun'un Espiye ilçesinde üzerine tomruk düşen kişi hayatını kaybetti.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanlığına Ebubekir Şahin yeniden seçildi.
Gümüşhane’de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çağrısıyla İsrail’in saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kadın başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunurken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Rize'de bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.
Rize Ticaret Sanayi Odası (RTSO) ile Batman Ticaret Sanayi Odası (BATSO) arasında imzalanan protokolle Rize-Erzurum-Batman arasında ulaşımı rahatlatacak ‘sevgi yolu’ projesi hayata geçecek. Rize-Batman arasında yapılacak yol ile liman kenti haline gelecek.
Trabzon'un Ortahisar ilçesi Geçit Mahallesi’nde hayata geçirilen ‘En Mutlu Köy’ projesinin açılışı için geri sayım başladı. Mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait olan alanda inşa edilen ‘En Mutlu Köy’ Projesi'nin yıl sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.
Devlet memurlarının 5 lira 40 kuruş olan saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda 10 lira 10 kuruşa yükseltilecek.
Türkiye'den 9 ayda 94 ülkeye 8 milyon 624 bin dolarlık pul biber satıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 'Hekimliğe Merhaba' sempozyumu düzenlendi.
Sinop'un Boyabat ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Küresel Acil Durum Direktörü Mike Ryan, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine saldırısıyla ilgili, sağlık hizmetlerine ve çalışanlarına yönelik her saldırının, uluslararası hukukun ihlali olduğunu belirtti.
Samsun merkezli 3 ilde düzenlenen araç hırsızlığı operasyonunda 19 şüpheli gözaltına alındı.
