Rize Süper Amatör'de Finalistler Belli Oluyor
07.04.2023 - 16:53Rize Süper Amatör'de play-off finaline yükselecek takımlar belli oluyor.
- 1
- 0
- 2052
Rize Süper Amatör'de play-off finaline yükselecek takımlar belli oluyor.
Artvin'de, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Trabzon'da kumar operasyonunda yakalanan 4 kişiye 16 bin 220 lira ceza uygulandı.
Tokat'ın yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı etkili oluyor.
Türkiye'nin milli ve yerli otomobil Togg, yaptığı paylaşımda akıllı cihazların teslimatı için sevkiyata başladığını duyurdu.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çukurçayır mahallesinde ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlenen ancak daha sonra mühür bozularak inşaatı devam ettiği beirlenen cami inşaatına Ortahisar Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından 650 bin TL para cezası kesildi. Belediye inşaatla ilgili mühür bozma suçu işlendiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda da bulundu.
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projeleri kapsamında kura çekimlerinin yeni etabı başladı.
Harşit Çayı’nda koruma altında bulunan su samuru cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 42. kez düzenlenen "İstanbul Film Festivali", Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda yapılan açılış töreniyle başladı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178'inci yıl dönümü ve "Polis Haftası" kapsamında mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.
Bayburt’ta asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan vatandaş, içi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk psikiyatri klinik sekreteri Gamze Varer hayatını kaybetti.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından kentte öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere ramazan kolisi yardımı yapıldı.
Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmasının 104. yıldönümünde, Samsun'da düzenlenecek. Türkiye Satranç Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı da içine alan 19-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Organizasyon dolayısıyla açılışı yapılacak Samsun İlk Adım Satranç Salonu da ilk şampiyona heyecanına sahne olacak ve satranç sporunun hizmetine sunulacak. Toplam 100 bin lira tutarında ödül dağıtılacak turnuvada şampiyon olan sporcu, 2023 Türkiye Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkı kazanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Gülkız Tulay, şu değerlendirmede bulundu: "Hepimizi derinden sarsan depremler nedeniyle ara verdiğimiz turnuvalarımızı yeniden başlatıyoruz. Böyle zorlu dönemlerde yapacağımız en iyi şey, işimizi her zamankinden daha iyi yapmak. Cumhuriyet'imizin 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'da Anadolu topraklarına ayak bastığı 19 Mayıs tarihini, Gençlik ve Spor Bayramı olarak Türk gençliğine armağan ettiği tarihleri kapsayan haftada Samsun'da olmak istedik. Ülkemizin dört bir yanından gelen pırıl pırıl sporcularımızla, gençlerimizle hem şampiyona hem de 19 Mayıs heyecanını yaşamak istedik. Bu şampiyona atamıza minnettarlığımızı göstermek, Türk satrancının, gençlerinin bu ülkenin istikbali olduğunu, onlarla aydınlık bir yolda çok daha güçlü yürüdüğümüzü göstermek açısından da anlamlı. Bu ülkenin evlatları, yükselen nesli her şeyin en iyisini hak ediyor. Hamle yapacak tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum."
Trabzon'da hakkında arama kararı bulunan 7 kişi gözaltına alındı.
Giresun’da 22 Ağustos 2020’de yaşanan sel felaketinin ardından yaralar hızla sarıldı. Selden en çok zarar gören Dereli ve Doğankent’te TOKİ’nin yaptığı toplam 369 konut, 122 ticari ünite ve 24 köy evi tamamlanırken, yeni ev ve iş yerlerinin anahtarları sel mağdurlarına teslim edildi.
Artvin’de büyük bir bölümü baraj sularıyla kaplanan Yusufeli ilçesinde mahsur kalan sokak hayvanları ülkenin farklı illerinden gelen gönüllüler ve ilçe belediyesi ekipleri eşliğinde kurtarılıyor.
Rize Belediyesi Gençlik merkezi ve bilgi evi Ramazan etkinlikleri kapsamında bugün Karagöz ve Hacivat sahnelendi.
Rize'de belirli noktalarda oluşturulan lale bahçeleri, şehre estetik ve güzel görüntüler katıyor.
Rize'de AK Parti, MHP ve CHP'de ve diğer partilerde adaylar kimler olacak?
