2 ev ve 10 samanlığın yandığı yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
16.07.2025 - 10:46Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Çamyurdu köyünde gece saatlerinde 2 ev ile 10 samanlığın yandığı yangında hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı.
- 0
- 0
- 46261
Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Çamyurdu köyünde gece saatlerinde 2 ev ile 10 samanlığın yandığı yangında hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı.
Düzce’de, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı. Otomobillerden birinde bulunan Ali Osman A. yaralandı.
Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde yeni futbol sahası ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü hizmet binası için inşaat çalışmaları devam ediyor.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.
BARTIN'da odun toplamak için gittiği ormanda kestiği ağacın altında kalan Yunus Çelik (56) hayatını kaybetti.
Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Delice köyünde tarım alanında başlayıp ormana sıçrayan yangın, yaklaşık 4 saatte kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması devam ederken, Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
Antalya'nın Akseki ilçesinde çıkan anız yangını düğmeli evlere sıçradı. Yangında 100 yıllık iki düğmeli ev küle döndü, yakınındaki iki ev de zarar gördü.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale devam ediyor. Alevlerin rüzgarın etkisiyle büyümesi nedeniyle yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor.
Çanakkale'de devam eden orman yangınında Tuzla ve Naldöken köyleri tedbir amaçlı olarak başlatılıyor.
Bartın'da Erdinç Asan (61), 1 ay önce boşandığı Fati Asan'ı (46) bıçaklayarak öldürdü, üvey kızı Ebru Emeksizoğlu'nu (23) ağır yaraladı.
Sinop’ta, 5’inci kattaki evinin balkonundan düşen Banu Arslan (35), hayatını kaybetti.
Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde düzenlenen etkinlikler kapsamında Karadeniz'e açılan grup, dalgalı denizde 1,5 saatte 4 kilometre yüzdü.
Rize Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir genelindeki tüm çeşmelerde temizlik çalışması başlattı.
Ordu’nun Ünye ilçesinde caddede yürüyen İsa K., kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda İsa K. ile tesadüfen cadde üzerinde bulunan Yaser F. ve Cevat K. da seken kurşunların isabet etmesiyle yaralandı.
15 Haziran 2025 tarihinde 963 bin 142 öğrencinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Kapsamındaki Merkezî Sınav sonuçlarına göre, Erzurum'dan 8 öğrenci 500 tam puan alarak "Türkiye Birinciliği" elde etti.
Rize'de yaylalardaki büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara şap aşısı yapıldı.
Milli Mücadele döneminde gösterdiği yararlılık dolayısıyla 1924 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından istiklal madalyası ile ödüllendirilen Samsun, madalyasına 101 yıl sonra kavuşacak.
Trabzon Müftülüğü, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) merkezi sınavda 500 tam puan alan 4 öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.
Karabük’te çıkan ot yangınında alevler 2 katlı müstakil eve sıçradı. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.
