Rize’de 49. turizm haftası etkinlikleri başlıyor
15.04.2025 - 09:47Rize’de 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında kutlanacak 49. Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle başlıyor.
- 0
- 0
- 3690
Rize’de 15-22 Nisan 2025 tarihleri arasında kutlanacak 49. Turizm Haftası, çeşitli etkinliklerle başlıyor.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde sabah saatlerinde denize giren 37 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti.
Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev alacak din görevlilerine yönelik 3'ncü Dönem Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitim açılış programı düzenlendi.
Rize Artvin Havalimanı bu yaz dış hat trafiğinde önemli bir hareketliliğe sahne olacak. Haftada 17 uçuşla Suudi Arabistan ve Kuveyt’e tarifeli ve charter seferler düzenlenecek.
Zonguldak’ta, dişi kırılan kediye 1,4 gram altından diş yapıldı.
PENÇE- Kilit Operasyon bölgesine gönüllü olarak giden ve burada geçirdiği kalp krizi sonrası şehit olan Pratisyen Hekim Koray Arslan’ın (33) annesi Gülbahar Arslan (57), “Subay olmayı çok istiyordu ama liseyi bitirip harp okuluna geçince, o dönem FETÖ'cü askerler tarafından baskı yapıldı.
Artvin’de meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kayalar kara yoluna düştü.
Trabzon’da, otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
İÇişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i en iyi tanıyanlardan biri olduğunu belirterek, “Beraber 10 yıl görev yaptık.
Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, son günlerde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklardan kaynaklı çay tarımında yaşanan zirai don tehlikesi için harekete geçildiğini bildirdi.
Beslenmenin kalp sağlığını korumanın en temel ve etkili yollarından biri olduğuna dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Okşen, "Ne yediğimiz, kalp-damar sistemimizin nasıl çalışacağını doğrudan etkiler.
Rize’de 20 ile 40 yaş arasındaki kadınlara yönelik ücretsiz bir sağlık taraması (check-up) sunulmaya başlandı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde soğuk hava ve kar yağışı etkili oldu.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düşmesi ve kar yağışının ardından tarım ürünleri zirai dondan etkilendi.
Rize’de özellikle sabah saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşmak hem sürücüler hem de vatandaşlar için çileye dönüşüyor.
Ekonomistlere göre, küresel ticari savaşlar ve jeopolitik riskler piyasada belirsizliği artırdığı için "güvenli liman" altın değer kazanmaya devam edecek.
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.
Düzce'de yaklaşık 3 gündür etkili olan soğuk hava ve gece saatlerinde yaşanan zirai donun ardından, Tarım İl Müdürü ve TARSİM Bölge Müdürü ekipleriyle birlikte fındıkta hasar tespit çalışması başlattı.
Amasya’nın Taşova ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Zonguldak’ta hafta sonunu değerlendirmek isteyen amatör balıkçılar, Fener mevkisindeki falezlerde olta attı.
