Kredi limiti 10 milyon liraya çıkarıldı! Yatırımcılar dikkat
01.02.2025 - 10:59Finansal Destek Kararında Değişiklik: Kredi Üst Limiti Artırıldı
- 0
- 0
- 3191
Finansal Destek Kararında Değişiklik: Kredi Üst Limiti Artırıldı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, balık tutmak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Adem Karataş’ın (45) ırmakta cansız bedeni bulundu.
Yüksek karlı gizli fon vaadiyle aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davasında ara karar açıklandı.
Karabük'te eşinin muhtarlığının düşürülmesi sonucu tekrarlanan seçimde aday olarak mahallenin yeni muhtarı olan Aysun Bostancı, hakkında yürütülen davanın sonucunun kesinleşmesiyle hapis cezasına çarptırılarak görevden düşürüldü.
Samsun'da çiçek tutkunu yaşlı kadın, zincir market BİM'den 'canlı çiçek' diye satın aldığı çiçeğin açmış olanın kısmının ‘plastik' çıktığı gerekçesiyle avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyusunda bulundu.
Rize'de zabıta ekipleri, zincir marketlerde fiyat denetimleri yaptı.
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bir evde çıkan yangında emekli öğretmen hayatını kaybetti.
Bağcılar’da eşi Yeliz Keleş ile üvey amcası İsa Ergün’ü silahla ateş ederek öldüren İslam Keleş’in yargılanmasına devam edildi.
Tokat’ın Turhal ilçesinde sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil alt geçide uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.
Bolu'da 78 kişinin öldüğü yangın faciasına ilişkin soruşturmada tutuklanan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün Karacasu beldesinde 3'üncü otelini yaptırdığı ortaya çıktı.
Çanakkale Zaferi’nin destansı ruhunu yansıtan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Zonguldak’ta ziyaretçileriyle buluşuyor.
Samsun merkezli 4 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.
Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü, "Yadigar Projesi" kapsamında kaybolmaya yüz tutmuş yemeklerden "Kalandar Çorbası"nın yapımını kayıt altına aldı.
Kastamonu'da sıcak havaya aldanan "baharın müjdecisi" kardelenler, erken çiçek açtı.
Doç. Dr. Zerrin Gamsızkan, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının en önemli iki bileşeninin ölçülü ve dengeli tüketim olduğunu belirterek “Ölçüsüz bir şekilde tüketilen her besin vücudumuza zehir niteliğindedir” dedi.
Pazar’da Yangın Hızla Yayılırken Vatandaşlar Endişeli
Türkiye Büyük Millet Meclisi, en düşük emekli maaşının 12.500 TL'den 14.469 TL'ye yükseltilmesini öngören kanun teklifini kabul etti.
ABD'nin başkenti Washington'da inişe hazırlanan yolcu uçağı ile askeri helikopterin çarpışma sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 28'e yükseldi. Washington D.C İtfaiye ve Acil Durum Hizmetleri Şefi John Donnelly, kazadan kurtulan olduğunu düşünmediklerini belirtti.
Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Asibe Özkan, “Topuk kanı uygulamasının reddi önceki yıllara göre 5 kat arttı” dedi.
Bartın'da düzenlenen "sahte rapor" operasyonunda gözaltına alınan 17 zanlı adliyeye sevk edildi.
