Düzce'de silahlı borç- alacak kavgası: 1 yaralı
03.01.2023 - 09:20DÜZCE'de borç- alacak nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 582
DÜZCE'de borç- alacak nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
SAMSUN'un İlkadım ilçesindeki semt pazarında tezgah açan Turgay A. (40) ile Yakup B. (39) silahlı saldırıda yaralandı, şüpheliler kaçtı.
DÜNYA Doğayı Koruma Vakfı'nca (WWF) korunması gereken 200 ekolojik saha arasında gösterilen, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Fırtına Vadisi'ndeki Fırtına Deresi, kurulan günlük 50 metreküp kapasiteli ileri biyolojik atık su arıtma tesisi ile kirlilikten arındırılacak.
Rize'de somut olmayan kültürel miras sanatçısı Süleyman Serin, 30 yıldır keçi derisi ve şimşir kullanarak yaptığı tulumu gelecek nesillere aktarmaya çalışıyor.
Rize'nin Güneysu ilçesinde yapımı tamamlanan Millet bahçesi vatandaşların hizmetine açılacak.
Rize Talip Kahraman El Sanatları Merkezi'nde üretilen 24 ayar altın ve platin suyu ile boyanan ince belli çay bardakları ve cam ürünleri, kadınlara istihdam sağlıyor.
DÜZCE'de, tabutlu eylemler yapan EYT mağdurları, bu kez kutlama için buluşup, oyun oynayıp, horon tepti.
MİLLİ Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 50 milyon TL'lik ikramiye kazandıran Giresun’daki şans oyunları bayisi Mustafa Ertük, “İş yerimizden böyle bir ikramiyeyi vermek bizi de mutlu etti.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği iddiasıyla hakkında adli soruşturma başlatılan E.E.'nin (44) ilçe kaymakamlığını da ziyaret ettiği ortaya çıktı.
BOLU'da, çocuklarını okula bırakıp eve dönen Nurgül Yalçın, sokak köpeklerinin saldırısında bacağından yaralandı.
ORDU'nun Ulubey ilçesine kurulan Karadeniz'in ilk ve tek Biyoinovasyon Merkezi'nde bölgede asırlardır yetişen kırmızı mısır, kabak ve fasulye gibi tohumlar düşük maliyetlerle çoğaltılıyor.
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) arasında yürütülen 'Rize İli Alabalık Tesisleri Modernizasyonu Projesi' kapsamında dağıtım töreni düzenlendi.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Doğu Karadeniz'deki turizm tesisleri yılbaşı tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazır.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde lise öğrencisi N.G.’nin akranlarının zorbalığına uğradığı anların görüntülerini çektiği iddiasıyla darbedilen B.G.’nin (16), sadece olayı idareye bildirdiği ve yanlış anlaşılma sonucu saldırıya uğradığı ortaya çıktı. B.G. ve annesi Ayfer G. şikayetçi olurken, gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
AMASYA'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardından fenalaşan Melis Kıymet (7) hayatını kaybetti.
TOKAT'ta 17 Aralık'tan beri kayıp olan Arife Gökçe (64) için Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi, gölette arama yaptı.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde başına isabet eden yoğun mermi ile hayatını kaybeden Hanife Büşra Konyar (17) için ablası Esma Sezin Konyar ve arkadaşları tarafından tiyatro oyunu sahnelendi.
ORDU’nun Altınordu ilçesinde diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği belirlenen E.E. (44) hakkında yasal işlem başlatıldı.
