Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem
16.03.2023 - 14:31Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, depreme ilişkin an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi.
- 0
- 0
- 1109
Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer, depreme ilişkin an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi.
Ticaret Bakanlığına geçen yıl ulaşan tüketici şikayetlerinde ilk sırayı internet alışverişleri olarak da bilinen "mesafeli sözleşmeler" alırken bunu "ayıplı mal ve hizmetler" izledi.
Giresun'un Görele ilçesindeki Şehit Uğur Hancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AB Erasmus Projesi'ni tamamlayarak yurda döndü.
Gün geçtikçe sürekli gelişen ve turistlerin ilgisini çeken Rize'nin nüfusu ne kadar? Yeşili ve mavisiyle ünlü Rize'nin nüfusu ne kadar? Bu yazımızda Rize'nin nüfusu, nüfus artış hızı ve nüfus dağılımını yazdık.
Türk Kızılay mobil sağlık ekipleri, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kırsal bölgelere sağlık hizmeti ulaştırıyor.
Olağanüstü genel kurul öncesi bordo-mavili kulübün toplam net borcunun 2 milyar 835 milyon 909 bin TL olduğu Denetleme Kurulu tarafından açıklandı.
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Trabzon'da yurtlara yerleştirilen afetzedelere, badminton ve voleybol eğitimi veriliyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde hizmet veren ''3 Tesla MR'' cihazına yapay zeka tabanlı güncelleme yapıldı.
28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde MHP Rize'de ittifak dolayısıyla aday çıkartmayacağı söylentilerine rağmen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan'ın Rize milletvekili aday adaylığını açıklaması bekleniyor.
İçişleri Bakanı Soylu, bölgede yaşanan sel felaketi sebebiyle Adıyaman'da 2, Şanlıurfa'da 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Trabzon Büyükşehir Belediyesi, depremden en fazla etkilenen noktalar arasında yer alan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2 bin konteynerlik bir çadır kent kuruyor.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gerçekleşen kazada iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.
Rize'nin Pazar ilçesinde ikamet eden 55 yaşındaki Lokman Biber, emekli olduktan sonra genç yaşlarında hobi olarak ilgilendiği müzik enstrümanı yapma işini mesleği haline getirdi.
Rize Artvin Havalimanı’nda gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle seferlerde aksama yaşandığı bildirildi.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Rize'den bölgeye yapılan yardımlar devam ediyor.
İçişleri Bakanı Soylu, bölgede etkili olan sel nedeniyle Şanlıurfa'da 12, Adıyaman'da 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Rize şehir merkezinde bulunan fırın, pastane ve unlu mamül üretim ve satış yerlerine, Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince denetim gerçekleştirdi.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta erteleme maçında Pazarspor, evinde karşılaştığı Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
