YKS'ye 2 gün boyunca ambulansla götürüldü
22.06.2025 - 15:26Afyonkarahisar'da solunum sıkıntısı çektiği için tıbbi destek almak zorunda olan genç kız, üniversite sınavı YKS'ye ambulansla getirilip götürüldü.
- 0
- 0
- 1308
Afyonkarahisar'da solunum sıkıntısı çektiği için tıbbi destek almak zorunda olan genç kız, üniversite sınavı YKS'ye ambulansla getirilip götürüldü.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 2025 Karadeniz Off-Road Kupası 1. ayak yarışları renkli görüntülere sahne olurken, yarışmacılar kıyasıya yarıştı.
Zonguldak'ta idrarında kan fark edilen ve huzursuzluk belirtileri gösteren kedi ameliyata alındı. Ameliyatla kedinin mesanesinden 2 santimetrelik taş çıkarıldı.
Burdur'un Bucak ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, üç farklı çay markasında renklendirici madde tespit edildiğini açıkladı. Uygunsuz ürünler kamuoyuyla paylaşıldı, yasal işlem başlatıldı.
Aksaray'da Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) öğrenci götüren hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Refüje savrulan yaralılara müdahalede polis ve sağlık ekipleri zamanla yarışırken, kazada 1 kişi öldü, 4'ü ağır 10 kişi de yaralandı.
Rize'de üniversite adayları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) girdi.
Kutsal topraklardan dönen 248 kişilik Rize hac kafilesi, Rize-Artvin Havalimanı'nda güller ve dualarla karşılandı. Yakınlarıyla kavuşan hacılar, duygu dolu anlar yaşadı.
Giresun'da artık unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden biri olan semerciliğin son temsilcilerinden 74 yaşındaki Azmi Kenan Dikmen, öğretmenlik yerine çıraklığı tercih ederek başladığı meslek hayatında tam 60 yılı geride bıraktı.
Samsun'da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde canlı heykel performans sanatı sahneleniyor.
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, tartıştığı abisi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.
Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftliğe ait samanlıkta çıkan yangında, binlerce paket saman kül oldu.
Bartın'da yaklaşık 500 yıllık olduğu tahmin edilen ağacın anıt ağaç olarak tescillenmesi için Ankara Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna başvuruda bulunuldu.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde evinin önündeki otları yakan şahsın kontrolünden çıkan alevlerin büyümesi sonrası yan bahçede bulunan komşunun evinde yangın çıktı. Yangın, evde büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, abartı egzoz ve motosiklet denetiminde 17 sürücüye 149 bin 974 lira para cezası uygulandı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan 6 metre yükseklikten düşerek yaralandı.
Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü durağı olan Samsun'da açılan "Milli Mücadele Sergisi"nde Atatürk'ün orijinal üniforması ile o döneme ait bazı eşyalar sergileniyor.
Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 Karayolu'nda yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır toplamda 12 kişi yaralandı.
Antalya'da 2025-YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında son dakikalara kalan adaylar maratoncuları aratmadı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde sınava giren adaylar ise duygu ve düşüncelerini aktardı.
