Resmi Gazete'de Yayımlandı: 4 Bin Personel Alım
22.12.2024 - 09:32Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla 4 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.
- 0
- 0
- 4089
Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla 4 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.
Belediye otobüsleri ile Rize ve Trabzon arasında düzenli yolcu taşımacılığı yapılmaktadır. Bu hafta itibarıyla geçerli olan sefer saatleri ve ücret bilgileri aşağıda belirtilmiştir.
Doğayla baş başa bir tatil mi hayal ediyorsunuz? Rize, kamp tutkunları için eşsiz seçenekler sunan bir cennet! Yaylaları, vadileri ve doğasıyla öne çıkan Rize’de, farklı kamp alanlarında keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Rize’nin Fener Mahallesi Zihni Derin Sokak’ta meydana gelen kazada, hafriyat kamyonu devrildi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Rize Merkez Menderes Bulvarı’nda, stadyumun hemen aşağısındaki petrolün karşısında meydana gelen kazada bir araç ters döndü. Olayda araçta sıkışan kişiler çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılmaya çalışıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da evi kentsel dönüşüme giren vatandaşlara verilen aylık kira yardımının, 2025'ten itibaren 5 bin 500 liradan 8 bin liraya çıkarılacağını söyledi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sivil ve demokratik bir anayasadan yana olduklarını belirterek, "Türkiye'nin behemehal, ivedilikle bu darbecilerin yaptığı cunta anayasasından kurtulması gerektiğini düşündük." dedi.
Bolu’nun meşhur At Yaylası’nda doğasever bir vatandaş eliyle verdiği havuçlarla yılkı atlarını besledi.
7. Geleneksel Kar Şenliği, Atabarı Kayak Merkezi’nde yüzlerce üniversite öğrencisinin katılımı ile yapıldı.
Rize Merkez ilçesinde, vatandaşların noter işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmesi için 21 Aralık Cumartesi günü bir adet nöbetçi noter hizmet verecek.
Samsun'un Bafra ilçesinde 20 bin dekar alana ekilen karnabaharın hasadı sürüyor.
- Samsun'un Bafra ilçesinde evinde iklimlendirme sistemi kurarak uyuşturucu üreten şüpheli gözaltına alındı.
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 22 Aralık Pazar günü, saat 16.00'da deplasmanda Göztepe'nin konuğu olacak Çaykur Rizespor, rakibi ile 13. kez karşı karşıya gelecek.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Heyelan Danışma Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm, Artvin'in Arhavi ilçesindeki heyelanda yaklaşık 100 bin metrekarenin üzerinde bir alanın etkilendiğini belirterek, "Heyelan Türkiye'de aslında çok fazla tanımlanmamış bir moloz çığı şeklinde gerçekleşmiş tipte bir kütle hareketidir." dedi.
Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi Kurupelit mevkisinde 2009'da hafif raylı sistem hattı güzergahındaki arkeolojik sit alanı içinde kalan bölümdeki kazılar, Amisos Antik Kenti'ndeki yerleşim hareketlerinin anlaşılmasında önemli rol oynadı.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) üniversite öğrencilerine yönelik, kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi düzenlendi.
Küresel piyasalarda, Fed'in faiz oranını düşürmesine rağmen gelecek yıl gevşeme döngüsünün yavaşlayabileceğinin sinyalini vermesiyle negatif bir seyir izlenirken, yurt içinde gözler TCMB'nin para politikası kararlarına çevrildi.
"Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Mesleği Kariyer Basamakları Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Giresun'un Keşap ilçesinde 1980-2018 yılları arasında Açık Ceza İnfaz Kurumu olarak hizmet veren bina ve 2 bin 925 metrekarelik arazi, Giresun İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarıldı. Cezaevinin kapatılmasının ardından, mahkumlar Espiye Bölge Cezaevi'ne nakledilmişti.
Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme Programı Direktörü ve Turuncu Bayrak Uygulaması Koordinatörü Ali Akgün, Rize Takip’e özel açıklamalarda bulundu. Otellerde yüzde 17 oranında gıda israfını önlediklerini belirten Akgün, hedeflerinde sıfır karbon ve iklim dostu toplumu inşa etmek olduklarını söyledi.
