Gümüşhane'de tarih eser kaçakçılığı operasyonu
20.01.2025 - 13:34Gümüşhane'nin Şiran ilçesindeki tarihi eser kaçaklığı operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 1228
Gümüşhane'nin Şiran ilçesindeki tarihi eser kaçaklığı operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda hazırlanan mera ıslah projelerini hayata geçiriyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteğiyle finanse edilen projeler, hayvancılığın geliştirilmesi ve meraların daha verimli kullanılmasını hedefliyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarında açılış ve yenileme işlemlerinde vade süreleri kısıtlandı.
Diyarbakır merkezli “maske” operasyonunda, piyasanın altında sahte internet sitesi üzerinden araç kiralama hizmeti ile vatandaşları dolandıran şebeke çökertildi. Gözaltına alınan 15 şüpheli tutuklandı.
Zonguldak’ta partisinin il başkanlığı kongresinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “Türkiye’yi bekleyen en büyük tehlike hiç şüphesiz ailesiz bir toplumdur. Doğrusu, binlerce yıllık Türk aile yapısı hiçbir zaman bu kadar tehdit altında kalmamıştı.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde domuz avı sırasında kazara arkadaşı tarafından silahla vurulan vatandaş hayatını kaybetti.
Antalya’da boşandığı eşinin "Bir daha KADES'e basma fırsatın olmayacak" dedikten kısa bir süre sonra üzerine benzin dökerek yaktığı Pınar Zorlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen heyelan, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çorum'da otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olan otomobil sürücüsü tutuklandı.
Rize'de Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki gölde kar yağışı altında "9. Kış Yüzme Şenliği" düzenlendi.
Ordu'nun Perşembe ilçesinde dere yatağına düşen Alzheimer hastası 1 kişi yaralandı.
AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı.
İçişleri Bakanlığınca 2024'te yürütülen "siber devriye" faaliyetleri sonucu, çeşitli suçlarla bağlantılı olduğu tespit edilen 120 bin 926 sosyal medya hesabı hakkında işlem yapıldı.
Hamas'ın Gazze'den bugün serbest bırakılacak esirlerin listesini yayınlaması sonrası Gazze’de ateşkes başladı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Rize’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması programında, muhtarlık sisteminin Türk idari yapısındaki önemini vurguladı.
Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, birliğin 20 ana kalemde 100'ün üzerinde barkotlu ürünü olduğunu söyledi.
Küresel piyasalarda ABD'de açıklanan enflasyon verilerinden alınan olumlu sinyaller ile bilanço açıklayan bankaların beklentilerin üzerinde kar açıklaması sonrası pozitif seyirdeyken, gözler yurt içinde açıklanacak TCMB'nin faiz kararına çevrildi.
Ordu’da yaptığı kaza sonucunda hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Önder Öztürk(26), son yolculuğuna uğurlandı.
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Türkiye’nin ekonomik durumu ve son zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
