Döviz bürosu şehirde tek kalınca önünde kuyruk oluştu
16.12.2024 - 18:00Samsun'da döviz bürosu tek kalınca önünde uzun kuyruk oluştu.
- 0
- 0
- 1013
Samsun'da döviz bürosu tek kalınca önünde uzun kuyruk oluştu.
Beşiktaş'ta minibüsten indikten sonra durağa yürüdüğü sırada İETT otobüsünün ezmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybeden Lütfiye Koyunoğlu son yolcuğuna uğurlandı. Acılı kızı, annesinin tabutuna sarılarak feryat ederken, baba Rıza Koyunoğlu da evladını son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarını tutamadı.
Samsun'da parkta tartıştığı arkadaşını bıçakla ağır yaralayan zanlı, olay yerinde polise direndi.
Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Samet Genez, yaşı ve hastalıkları nedeniyle cerrahi müdahaleye uygun olmayan hastanın dizlerinin "genikular arter embolizasyonu" yöntemiyle tedavi edildiğini bildirdi.
Ümraniye'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) ait metro kumanda merkezinde silahıyla güvenlik görevlisini rehine alma girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) kampüsünde nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşak görüldü.
Burdur’da av tüfeğiyle vurulan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay anında evde bulunan 3 çocuk ise gözaltına alındı.
Sivas’ta elektrikli sobanın devrilmesi sonucu meydana gelen yangında müstakil bir ev alevlere teslim oldu. Yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Afyonkarahisar’da jandarma bir iş yerine yaptığı baskında aralarında cep telefonu, akıllı saat, kulaklık ve hoparlörlerin bulunduğu 200’e yakın kaçak, faturasız elektronik ürün ele geçirdi.
Afyonkarahisar’da cinsel istismar suçundan 10 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs jandarmanın takibi sonrası yakalandı.
Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, emlak piyasında iyileşme olması için arz talep meselesinin olması gerektiğini belirterek, “Pandemi öncesinde şantiye alanı olan Trabzon’umuzda şuan maalesef inşaat yapılmıyor, şantiye alanları yok. Bunu arz talebe dayandırdığımız zaman ortada bir proje olmayınca vatandaşın alacağı konut yok” dedi.
Bayburt'ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 21 dereceye kadar düştüğü kentte, bazı akarsuların yüzeyi buzla kaplandı.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kavşakta iki aracın karıştığı bir kişinin öldüğü diğerinin ise ağır yaralandığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada kırmızı ışık ihlali yapan ve yüzde 89 kusurlu sayılan avukat kadın sürücü ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Serkan Yıldızhan'ın oğlu İsmail Yıldızhan, adalet istedi.
Antalya'da balıkçıların suya daldıktan sonra bir daha çıkmadığı için hayatından endişe ettiği dalgıç, polisi alarma geçirdi. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerinin aramaları sı ırasında dalgıç yüzerek ekiplerin yanına geldi.
Konya'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda hafta sonları harçlığını çıkarmak için taksicilik yapan genç, trafikte tartıştığı şahılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Adıyaman'da orta hasarlı binanın yıkımı esnasında bina iş makinesinin üzerine çöktü. İş makinesinin operatörü yaralandı.
Adana'nın Kozan ilçesinde köylerden büyük ve küçükbaş hayvan çalan şüpheliler hayvanlarla yakalandı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda okula giden çocuğu bisikletiyle kaçırmaya çalıştığı öne sürülen 71 yaşındaki adam, polis ekiplerince yakalandı.
İzmir'in Buca ilçesinde dün bir vatandaş tarafından görüntülenen ve yardım isterken 'Engelliyim ve gidecek yerim yok. Ağabeyim doktor' diyen sokakta yaşayan adam, sabah saatlerinde ölü bulundu.
Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'nda kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu.
