Rize'de kaçak inek trafiğe karıştı
07.11.2025 - 16:09Rize'de kara yoluna çıkan inek, trafiği birbirine kattı.
- 0
- 0
- 1574
Rize'de kara yoluna çıkan inek, trafiği birbirine kattı.
Türkiye'den balık avı sezonunda 19 ülkeye yapılan hamsi ihracatından 12 milyon 887 bin 842 dolar döviz girdisi elde edildi.
Küresel piyasalarda son altı ay, altın ve gümüş için tarihi bir dönem olarak kayıtlara geçti.
Ordu'da, dün Fatsa-Çatalpınar kara yolundaki bir taş ocağı şantiyesinde göçük altında kalarak hayatını kaybeden Burak Kilci'nin cenazesi toprağa verildi.
Amasya’da böbrek yetmezliğiyle mücadele eden kızı Hilal Selvi’ye (39) böbreğini bağışlayıp ikinci kez hayat veren Ayşe Selvi (62), “Annelik çok farklı bir şey. O mutlu ve sağlıklı olduğu sürece ben de mutluyum" dedi.
Rize’de iki ay içinde başlayacak olan ve toplam 26 esnaf odasını kapsayan seçim süreci için hazırlıklar hızlandı.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde "Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un 5. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturmada kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı.
Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Tekkale köyünde bir dönem muhtar olup, bırakan Fetih Güçlü (51), aynı köyün dağlarında çobanlık yapıyor.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, fındık bahçelerinde kasım ayında yapılacak işlemlere karşı üreticilere uyarılarda bulundu.
Trabzon ile Rusya'nın Soçi kenti arasında 14 yılın ardından Lider Line şirketine ait "Seabridge" isimli feribotla düzenlenen ilk sefer tamamlandı.
Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, bazı köyleri ziyaret etti.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Arnavutköy ayrımında geri geri giden tıra kamyonet çarptı.
Giresun’da dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki genç futbolcu Samet Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.
Düzce Korugöl Tabiat Parkı, ulaşım ve çevre yatırımlarıyla doğa aktivitelerine uygun hale getirildi.
Sanatçı ve akademisyen Mehmet Kavukcu, Bayburt’taki "Arınma" temalı performansında, doğa ve insanlığa karşı işlenen suçlardan arınma çağrısında bulundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğünce Rize'de uygulanan projeyle entegre doğal kaynak yönetimi hayata geçirilerek yöre halkının geçim kaynaklarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Zonguldak'ta yarım asrı aşkın süredir terzilik yapan İsmail Gürsoy ve Osman Ağaryılmaz, gönül verdikleri mesleklerini yaşatmak için ömürleri yettiği sürece çalışmak istiyor.
İstanbul'da 2 çocuk annesi bir kadın, tartıştığı kocasını uyuduğu sırada kızgın yağ ile yakıp öldürdü. Kadın tutuklandı.
Lazer, koter, kriyoterapi (soğuk gaz tedavisi) ve asitli solüsyonlarla ben alma işlemleri sağlığa ciddi zararlar verebiliyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde kapya biber hasadı sürüyor.
