Artvin’de derede mahsur kalan karaca kurtarıldı
21.01.2025 - 16:05Artvin’in Borçka ilçesinde, derede mahsur kalan karaca, belediye görevlileri tarafından kurtarıldı.
- 0
- 0
- 6050
Artvin’in Borçka ilçesinde, derede mahsur kalan karaca, belediye görevlileri tarafından kurtarıldı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyeden işçi çıkarma iddialarının asılsız olduğunu belirterek yürüttüğü tasarruf politikalarına dikkat çekti.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Salon Federasyon Kupası, Samsun'da sürüyor.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2024 yılına ait 'Konut Satış İstatistikleri'ni paylaştı.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangın, yaklaşık 10 saat süren müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında 66 kişi hayatını kaybetti, 51 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde meydana gelen yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sağlık Bakanı Memişoğlu, AFAD Başkanı Memiş ve Bolu Valisi Aydın ile görüşerek, olayla ilgili bilgi aldı.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde otelde çıkan yangında yaşananları görgü tanıkları anlattı.
Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında, 26 Ocak 2025 Pazar günü saat 13.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak Çaykur Rizespor – Adana Demirspor karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu.
Artvin, Giresun ve Rize'de kar dolayısıyla kapanan 128 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışma yapılıyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kartalkaya Kayak Merkezi'nde otelde çıkan yangında vefat edenlerin sayısının 10'a, yaralı sayısının 32'ye yükseldiğini bildirdi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Artvin Havalimanı'nın kısa sürede önemli bir gelişim gösterdiğini ve havalimanının bölgeye büyük katkılar sağladığını ifade etti.
Cumhurbaşkanına hakaretten hakkında soruşturma başlatılan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ gözaltına alındı
Sünnet zamanı seçimi pek çok aile için kafa karıştıran çok önemli bir konu olduğunu ifade eden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Perihan Topçu, "Sömestr tatili hem sağlık açısından hem de sosyal yönden sünnet için en uygun dönemlerden biridir" dedi.
Karabük Üniversitesi öğrencileri, sağlık, sosyal, güvenlik ve enerji alanlarında yapay zeka destekli projeler geliştiriyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde kaybolan 24 yaşındaki Furkan Gündoğdu, dere yatağında yaralı bulundu.
Naturel Enerji "Sürdürülebilir Okullar" projesiyle enerji verimliliği ve bilim eğitimini destekliyor.
AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesi'nde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Bolu'nun içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gölköy Barajı'nda su seviyesi yüzde 60'a ulaştı.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Boyabat ilçesinde kurulması planlanan maden sahasına tepki gösterdi.
Artistik Cimnastik Genç Erkekler Milli Takım hazırlık kampı Bolu'da başladı.
