Yol verme kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
19.12.2024 - 19:35Kastamonu’da yol verme sebebiyle tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan kurye yaralandı.
- 0
- 0
- 3049
Kastamonu’da yol verme sebebiyle tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanan kurye yaralandı.
Sarıyer'de denize düşerek kaybolan Ayşe ve Velat Can kardeşleri arama çalışmaları 27. gününde de devam etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşma ve onu görebilme hayali Erzurum’daki gençlik buluşmasında gerçekleşen Hatice Ağırman, “Her namazda onun için dua ediyorum. Onu çok seviyorum” dedi.
Türk tatlı kültürünün geleneksel lezzeti olan baklavaya olan ilgi yurt dışında her geçen gün büyüyor.
Direkt olarak 7 milyon milyon işçiyi ve genel olarak da tüm vatandaşları ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinin üçüncü toplantısında bir rakam teklif edilmeyince, işçileri temsilen TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay talep ettikleri rakamı açıkladı.
- Ankara'da bir gün önce kaybolan yaşlı adam silahla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Adıyaman'da anne oğul arasında çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale ederek son verdi.
Samsun’da “Renkli Karnabahar Üretimini Geliştirme Projesi” kapsamında dikilen rengarenk karnabaharların hasadı yapıldı.
Bolu'da Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında, ilkokul öğrencileri turşu yaptı.
Rize'de şiddetli fırtınada sallandığı gerekçesiyle tahliye edilen apartman için yıkım kararı alındı.
Zonguldak'ta Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) cesedinin yanmış halde bulunduğu olayda Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı yeni rapor dosyaya sunuldu.
Kayseri Barosu avukatlarından Mustafa Erkulu, kadının çalıştığı halde ekonomik olarak ailenin geçimine ve müşterek çocuklara yardımda bulunmadığı taktirde boşanma davalarında tam kusurlu sayılabileceğini söyledi.
Samsun'un Bafra ilçesinde bir berberi darp ederek yaralayan şüpheli gözaltına alındı.
Hepsiburada, 2024 yılının en çok satan kitaplarını açıkladı. 10 milyon adetlik satışa ulaşan kitap kategorilerinde çocuk kitapları zirvede yer alırken, edebiyat, kişisel gelişim ve eğitim kategorileri de büyük ilgi gördü.
Ordulu milli judocu Ayşegül Şensoy Göl, 29 yıl aranın ardından veteranlar kategorisinde katıldığı müsabakalarda gösterdiği başarılarla dikkati çekiyor.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir cağ kebabı işletmesi kavanoza koydukları döneri kargo ile Türkiye'nin ve dünyanın her yerine ulaştırıyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Bartın'da kavga eden hala ve yeğen mahalleyi ayağa kaldırdı. Görenlerin intihar girişimi zannettiği olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Aksaray’da 2.20 promil alkolle direksiyon başına geçen ve polisten kaçarken kaza yapan sürücü polise ecel teri döktürdü. Kameralara yansıyan polisin alkollü sürücüyle imtihanına, sürücünün polis memurlarını valiye şikayet etme tehdidi damga vurdu.
Karadeniz'in incisi hamsi bu sezon uzun süre tezgahları süsleyen palamuttan tacını geri aldı. Kilosu 150 TL'den satılan hamsi, vatandaş tarafından rağbet görmeye devam ediyor.
