Araç kiralama hizmeti alınacaktır
29.06.2022 - 18:23ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 735
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, TBMM'ye sunulan Çay Kanunu teklifinde imzası bulunanları istifaya çağırarak, "Bu rezaletin bir sorumlusu olmalıdır" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, çay üreticilerini TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu' teklifine karşı çıkmaya davet etti.
RİZE'nin Pazar ilçesine bağlı Yeşilköy'de projelendirilen, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'ndan ilk yurt dışı uçuşu, hacı adaylarından oluşan kafile ile Suudi Arabistan’ın Cidde kentine yapıldı.
Rize Artvin Havalimanında ilk yurt dışı yolcu uçuşu bugün gerçekleşecek.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, çay üreticilerini TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu' teklifine karşı çıkmaya davet etti.
KARA YOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-10.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla 14 Mayıs Cumartesi günü hizmete açılan Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki 2. havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı için Rizeliler hem İstanbul ve Ankara'dan ek sefer hem de bu iller dışındaki illerden de uçak seferi konulmasını istiyor.
Artvin'de Çoruh Nehri'nde rafting sporuna ilgi çekmek amacıyla rafting gösterisi gerçekleştirildi.
ARTVİN AYHAN ŞAHENK ANADOLU KIZ MESLEK VE TEKNİK LİSESİ ONARIM İNŞAATI - ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
RİZE'de dün gece etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle İstanbul-Rize seferini yapan bir yolcu uçağı önce Trabzon Havalimanı üzerinde, ardından ise Rize-Artvin Havalimanı çevresinde uzun süre tur atmak zorunda kaldı.
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, artan maliyetler karşısında 7 lira olarak açıklanan yaş çay fiyatlarının hayal kırıklığı yarattığını belirtti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerince yürütülen projeyle Karadeniz'de, Artvin ile İstanbul arasında mikroplastik kirliliğin belirlenmesine yönelik çalışma yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan yaptığı açıklamada, Rize Artvin Havalimanı ile ilgili bir çok soruya yanıt aradıklarını belirterek, sorunların ve beklentilerin acilen çözümünü talep ettiklerini söyledi.
Rize'de 57 bin 655 öğrenci karnelerini aldı.
RİZE’nin Pazar ilçesine bağlı Yeşilköy'de projelendirilen, Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2'nci, dünyanın ise 5'inci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nı 1 ayda 48 bin 103 yolcu kullandı. 4,4 milyar TL'ye mal olan ve 14 Mayıs'ta hizmete açılan havalimanında bu sürede 372 uçak, iniş-kalkış gerçekleştirdi.
ARTVİN'in Arhavi ilçesinde fabrika çalışanı Ali Aydın, hidroelektrik santrali (HES) havuza düşen karacayı suya girerek kurtardı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Türk çayını marka haline getirmeyi ve çayın dış pazardaki payını büyütmeyi amaçlayan Çay Kanunu Teklifi'nin, Meclis Başkanlığına sunulacağını bildirdi. Yazıcı, AA muhabirine, 15 maddelik kanun teklifinin detaylarını anlattı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Türk çayını marka haline getirmeyi ve çayın dış pazardaki payını büyütmeyi amaçlayan Çay Kanunu Teklifi'nin, Meclis Başkanlığına sunulacağını bildirdi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, geçen yıl imzalanan protokolle ÇAYKUR'daki geçici işçilerin daimi kadrolara alınabilmesi konusunda çalışma başlatılması ve bu çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması konusunda prensip kararı aldıklarını söyledi.
