Kaybettiklerinin hatırasını fotoğraflarıyla yaşatıyor
23.04.2023 - 15:56Zonguldak'ta yaşayan Şenol Aydın, kaybettiği sevdiklerini, dükkanına astığı fotoğraflarla yad ediyor.
- 1
- 0
- 602
Zonguldak'ta yaşayan Şenol Aydın, kaybettiği sevdiklerini, dükkanına astığı fotoğraflarla yad ediyor.
Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yiyecek arayışındaki ayılar yayla evlerine dadandı. Aç ayılar girdikleri evlere büyük zarar verdi.
Gümüşhane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
Rize'de 1988-1992 yılları arası valilik görevi yapan Ömer Büyükkent vefat etti.
Rize Valisi Kemal Çeber, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Trabzon'daki sığınmacı, göçmen ve depremzede çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi.
Giresun’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde bir grup genç, yolda buldukları 800 doları polise teslim etti. Polisin ulaştığı paranın sahibi ise, gençlere ve polis ekiplerine teşekkür etti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 'İstatistiklerle Kadın, 2022' sonuçlarına göre Rize nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar oluşturuyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı’nda Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni’nde, çiftçilere verdiği 10 yeni müjdeyi açıkladı.
Bugün Rize’de Bal Ligine terfi maçı oynandı. Maçı 1-0 kazanan Çayeli ekibi geçen sezon olduğu gibi gelecek sezonda Rize’yi İl Özel İdare takımı ile birlikte BAL Liginde temsil edecek.
Avustralya ve Çin'den bilim insanlarının yürüttüğü ortak araştırmada dünya nüfusunun sadece çok az bir bölümünün Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) belirlediği ince parçacık (PM2,5) kirliliği limitleriyle uyumlu yaşadığı ortaya çıktı.
GAZBİR Başkanı Arslan, yerli doğal gazın en kısa sürede hanelerde kullanılmaya başlanacağını belirterek, "Karadeniz gazıyla yaklaşık 19 milyon 200 bin abonenin toplamda 5,9 milyar liralık faturası devlet tarafından karşılanabilir." dedi.
Rize'de 0-17 yaş aralığındaki çocuk nüfusu, toplam nüfusun yüzde 21,3'ünü oluşturdu.
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde bir kişi akrabasını silahla vurarak öldürdü.
Samsun'un Bafra ilçesinde tartıştığı oğlunun elindeki silah ateş alınca yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.
Önemli bir yakınını kaybedenlerin kalp krizi geçirme riskinin normal insanlara göre 21 kat fazla olduğu belirtildi.
