Bıçakçı ailesinin acı günü
07.12.2023 - 09:26Rize’de bilinen aillelerinden Bıçakçı ailesinin babaları Yaşar Bıçakçı yaşlılığa bağlı hastalıklarından dolayı dün gece vefat etti.
- 0
- 0
- 3555
Rize’de bilinen aillelerinden Bıçakçı ailesinin babaları Yaşar Bıçakçı yaşlılığa bağlı hastalıklarından dolayı dün gece vefat etti.
Bir kişi dere kenarında ölü olarak bulundu.
Trabzon'da bahçede başından silahla vurularak ölen kadının cenazesi Giresun'da toprağa verildi.
Trabzon'un Of ilçesinde Gazze yararına kermes organize edildi.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan açılan davanın birleştiği dosya kapsamında hakim karşısına çıktı.
Giresun'un en önemli turizm mekanlarından ve aynı zamanda 1. derece sit alanı ilan edilerek koruma altına alınan Giresun Kalesi'ni 2023 yılında yerli ve yabancı 450 bin kişi ziyaret etti.
Rize Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, vefatının 7. yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
Madenli Belediyesi, üniversite öğrencilerine bir kereye mahsus 2 bin TL yol yardımı sağlayacak.
2020 yılından bu yana Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü görevini üstlenen Esra Alemdaroğlu, İlknur Aynan'ın yerine Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne vekaletten geçici olarak görevlendirildi.
Trabzon'un Çaykara ilçesinde duvardan düşerek hayatını kaybeden kişinin cenazesi toprağa verildi.
Rize Yeşilay Şubesi, “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü” münasebetiyle düzenlenen etkinlikte genç gönüllüleriyle bir araya geldi.
Fındık fiyatları serbest piyasada istikrarını korurken, Giresunlu tüccarlar fiyattan daha çok ‘kahverengi kokarca’ tehlikesiyle mücadelenin gündemde olması gerektiğini belirttiler.
4 Aralık Dünya Madenciler Günü kapsamında Çayeli Bakır İşletmeleri ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde Rize’nin Çayeli ilçesinde Satranç Turnuvası düzenlendi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde 27 Kasım günü sahilde dalgaların getirdiği odunları toplamak istediği sırada dalgalar arasında kaybolan kadını arama çalışmaları 8. gününde de devam ediyor.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Şeyhandede muhtarı Yılmaz Koca ahırda ölü bulundu.
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde kayıp olarak aranan 19 yaşındaki gencin, motosikletiyle menfeze düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.
Eskişehir'de 1 Aralık'tan bu yana kayıp olarak aranan 2 gencin geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitirdikleri belirlendi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun cenazesi toprağa verildi.
Haklarındaki birçok suç kapsamında tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftine uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme suçundan soruşturma başlatıldı.
Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
