Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3’üncü toplantısının tarihi belli oldu
17.12.2024 - 18:26Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3’üncü toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde 19 Aralık Perşembe günü yapacak.
- 0
- 0
- 728
Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3’üncü toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde 19 Aralık Perşembe günü yapacak.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, Trabzon'da "Hafif Raylı Ulaşım Sistemi Projesi"nin uygulanması planlanan güzergahta incelemelerde bulundu.
Ordu'nun Aybastı ilçesinde menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası, karın ardından ziyaretçilerine eşsiz manzara sunuyor.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğince (DKİB) bölgenin önemli üretim ve ihraç kalemlerinden Türk çayının tanıtımına yönelik Japonya'da çay demleme ve sunum etkinliği düzenlendi.
Ordu'da denetimli serbestlik yükümlülerinin topluma kazandırılması amacıyla tarımsal destek projesi hayata geçirildi.
Erzurum’un Karayazı ilçesinde 248 üreticiye %60 hibeli, süt sağım makinesi törenle dağıtıldı.
Akciğer kanseri nedeniyle 61 yaşında hayatını kaybeden Ankaralı Turgut olarak bilinen Turgut Karataş'ın cenazesi toprağa verildi.
Trabzon'da yapılması planlanan hafif raylı sistem projesi için toplantı düzenlenecek.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, 2025'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamındaki ikinci toplantısı başladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Esad gitmiştir, Suriyelilerin de Türkiye'deki misafirliği bitmiştir. Amerika Birleşik Devletleri ve Batı ülkeleri istiyor diye misafir kabul etmeye hazır bir ülke görüntüsü sergilemenin anlamı yoktur." dedi.
Düzce'nin Yığılca ilçesindeki Süper Amatör Lig maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, emlak piyasında iyileşme olması için arz talep meselesinin olması gerektiğini belirterek, “Pandemi öncesinde şantiye alanı olan Trabzon’umuzda şuan maalesef inşaat yapılmıyor, şantiye alanları yok. Bunu arz talebe dayandırdığımız zaman ortada bir proje olmayınca vatandaşın alacağı konut yok” dedi.
Samsun'da kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil alev alev yanarken, araçta bulunan 2'si çocuk 6 kişi ölümden döndü.
TFV 2.lig 5.grupta mücadele eden Erzurum Gençlik Spor Voleybol Kulübü Mardin Midyat Spor karşısında 3-1 galip geldi.
Ordu'nun Ünye ilçesinde, Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü tarafından düzenlenen off-road ve trekking etkinliği, adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde 1970'li yıllarda iş yaşamında bir araya gelen ikisi kardeş üç berber, yarım asırdır mesleği birlikte sürdürüyor.
Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 168 mahalle yoluna müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 144 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Kapalı kalan 24 mahalle yolunun ise devam eden çalışmalarla en kısa sürede ulaşıma açılması hedefleniyor.
Samsun'da şiddetli lodostan binaların çatısı uçarken, itfaiye ekipleri de tehlike oluşturan binaların çatılarında çalışma başlattı.
Ankaralı Turgut' olarak bilinen Turgut Karataş, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
