Trabzon'da "Açık Hava Tiyatro Günleri" 2 Temmuz'da başlayacak
20.06.2023 - 19:16Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, "4. Açık Hava Tiyatro Günleri" 2-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
- 0
- 0
- 1429
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, "4. Açık Hava Tiyatro Günleri" 2-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, net asgari ücret miktarının 11 bin 402 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Buna göre asgari ücretin işverene maliyeti 15 bin 761 liraya yükseldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'un memleketlerinin belediyeleri arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.
ESKİŞEHİR ODUNPAZARI VADİŞEHİR VE SULTANDERE MAHALLELERİNDE 2 ADET 12 DERSLİK ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU YAPIM İŞİ YATIRIM İZLEME MÜDÜRLÜĞÜ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIKLARI ESKİŞEHİR YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Trabzon’da 10 gün önce evlerinin önündeki parkta oynarken başına isabet eden yorgun mermi nedeniyle ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.
Doğu Karadeniz bölgesinden ocak-mayıs döneminde 15 ülkeye 46 milyon 312 bin 374 dolarlık Türk somonu ihraç edildi.
Asgari ücrete ilişkin yeni toplantı bugün gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücretin net 11 bin 402 lira olduğunu açıkladı.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranını belirleme çalışmaları kapsamında toplanacaklar.
Rize ve Trabzon'da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen T925 Genel Maksat Helikopteri ilk kez Paris Airshow'da sergilendi.
Trabzon-Gümüşhane kara yolu, menfezlerden taşan yağmur suları ve rüsubat nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Maçka ilçesinin Bağışlı ve Güzelce mahallelerinde 2 ev toprak kayması riskine karşı boşaltıldı.
A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i 2-0 mağlup etti.
Tokat'ta etkili olana sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi, vekaleten kurban bağışlarını almaya devam ediyor.
Erzurum'da saat 14.43'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Gökhan Gönül, profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
Salgın hastalık ve sonrasındaki 2 yıllık pandemi tedbirleri sebebiyle, sınırlı imkânlarla gerçekleşen hac ibadeti, bu sene 2019 yılı öncesindeki normal rakamlarına döndü.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete ara zammı belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısını yaptı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, "Vekalet yoluyla kurban kesimi organizasyonunu yapan kurum ve kuruluşlar, müvekkilinin hassasiyetini, ibadet bilincini yerine getirmek koşuluyla kurbanı kesmelidir." dedi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,18 yükselişle 5.485,47 puandan başladı.
