İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden reklam alanı kiralama ihalesi
29.12.2022 - 18:06- 0
- 0
- 689
TRABZON'da Avrasya Üniversitesi bünyesinde Hukuk, Tıp, Diş, Eğitim ve Spor Fakültelerinin kurulması yönünde beklenti olduğu açıklandı.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası ile ilgili, "Hayalimiz var.
AMASYA’da üretimi Anadolu’da çay kültürünün yaygınlaşmaya başladığı 19'uncu yüzyıla uzanan 'Amasya Semaveri', Türk Patent ve Marka Kurumu'nca coğrafi işaretle tescillendi.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi market denetimlerine hız verdi. Ekipler ürünlerin fiyat-etiket kontrolünü yapıp halk sağlığına uygunluğunu denetledi.
ZONGULDAK Belediyesi’nde 13 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Abdurrahman Yılmaz (56), banka promosyon ödemesi ile aldığı tekerlekli sandalyeyi Çatalağzı Engelliler Derneği’ne bağışladı.
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
ERBAA Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Çocuk Trafik Eğitim Merkezinde trafik eğitimi alan çocuklarla buluştu.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri üzerine inşa edilen ve 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi, 32,5 milyon metreküp ile 55 metreye ulaştı.
Sağlık Bakanlığınca, zihinsel veya bedensel engeli bulunan ya da özel gereksinime ihtiyacı olan kişiler, devlet hastanelerinde açılacak "Engelli Diş Tedavi Merkezleri"nde tedavilerini yaptırabilecek.
Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca 5 müfettiş yardımcısı alınacak.
Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, şehirde 250 gramı 5 TL'den satılan ekmek fiyatının 7,5 TL'ye çıkartılması yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın makam odasının önüne gelen H.H. isimli pazarcı, taşkınlık yapınca gözaltına alındı.
ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’nin de içinde bulunduğu Sakarya Gaz Sahası'nın müdürü Murat Uçar, Karadeniz’de sismik araştırmaların devam ettiğini belirterek, “Araştırmalar devam ediyor, inşallah yine güzel müjdeler olur; hedefimiz o” dedi.
SAMSUN Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Milli Mücadele 100. Yıl Ödül törenine sayılı günler kaldı.
